Alexandra Potter Kimdir - Alexandra Potter Resimleri - Alexandra Potter Biyografisi - Alexandra Potter Hakkında
Alexandra Potter (1970 doğumlu 8 Mayıs) İngiliz yazar.
Bradford , Yorkshire , İngiltere , ve de eğitimli Liverpool Üniversitesi , o ve İngiltere-editörü dergilerinde hem alt ve yazar çalıştı özelliklerini Avustralya kurgu dönmeden önce. Bugüne kadar o sekiz yazmıştır romantik komedi :
1. What's New, Pussycat? Ne Pussycat, Yeni?
2. Going La La La La Going
3. Calling Romeo Romeo Calling
4. Do You Come Here Often? Sık sık mı Come Here You?
5. Be Careful What You Wish For Olmak için İstek Dikkatli Hangi
6. Me and Mr Darcy Ben ve Bay Darcy
7. Who's That Girl? Bu Kız kim?
8. You're The One That I Don't Want Seni istiyorum konum değil Bir Do That I
Onun kitaplarında) ve Commonwealth sahip yayınlandı İngiltere hem de (dahil ABD ve tercüme edilmiş ve satılan Fransa , Almanya , Hollanda , Yunanistan , Türkiye , Polonya , Rusya , Bulgaristan , Endonezya , Makedonya , Romanya , Slovenya, Çin ve Sırbistan . She divides her time between London , New York and Los Angeles . O arasında her zaman ayıran Londra , New York ve Los Angeles .
Alexandra Potter (1970 doğumlu 8 Mayıs) İngiliz yazar.
Bradford , Yorkshire , İngiltere , ve de eğitimli Liverpool Üniversitesi , o ve İngiltere-editörü dergilerinde hem alt ve yazar çalıştı özelliklerini Avustralya kurgu dönmeden önce. Bugüne kadar o sekiz yazmıştır romantik komedi :
1. What's New, Pussycat? Ne Pussycat, Yeni?
2. Going La La La La Going
3. Calling Romeo Romeo Calling
4. Do You Come Here Often? Sık sık mı Come Here You?
5. Be Careful What You Wish For Olmak için İstek Dikkatli Hangi
6. Me and Mr Darcy Ben ve Bay Darcy
7. Who's That Girl? Bu Kız kim?
8. You're The One That I Don't Want Seni istiyorum konum değil Bir Do That I
Onun kitaplarında) ve Commonwealth sahip yayınlandı İngiltere hem de (dahil ABD ve tercüme edilmiş ve satılan Fransa , Almanya , Hollanda , Yunanistan , Türkiye , Polonya , Rusya , Bulgaristan , Endonezya , Makedonya , Romanya , Slovenya, Çin ve Sırbistan . She divides her time between London , New York and Los Angeles . O arasında her zaman ayıran Londra , New York ve Los Angeles .