Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Ali Rıza Efendi İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Ali Rıza Efendi İlköğretim Okulu Resimleri - Ali Rıza Efendi İlköğretim Okulu Hakkında
ALİ RIZA EFENDİ İLKÖĞRETİM OKULU
Okul Kodu :881866
Ali Rıza Efendi İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ali Rıza Efendi İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ali Rıza Efendi İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ali Rıza Efendi İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Ali Rıza Efendi İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ALİ RIZA EFENDİ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: YENİCAMİ MH.YÜKSEL YALOVA CD.NO:137 SÖKE/AYDIN
Telefon Numarası: 2565130502
Faks Numarası:Bilgi Yok
E-mail Adresi :881866@meb.k12.tr
Web Adresi:Ali Rıza Efendi İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi.biz -
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz.
ALİ RIZA EFENDİ İLKÖĞRETİM OKULU
Okul Kodu :881866
Ali Rıza Efendi İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ali Rıza Efendi İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ali Rıza Efendi İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ali Rıza Efendi İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Ali Rıza Efendi İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ALİ RIZA EFENDİ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: YENİCAMİ MH.YÜKSEL YALOVA CD.NO:137 SÖKE/AYDIN
Telefon Numarası: 2565130502
Faks Numarası:Bilgi Yok
E-mail Adresi :881866@meb.k12.tr
Web Adresi:Ali Rıza Efendi İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi.biz -
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz.