1. tarif
Kantaron çiçeği selvi yaprakları ve meyvesi kaynatılıp suyu içilir.
2. tarif
Karaçam sakızından yakı yakılıp bel kısmına sarılır.
3. tarif
50 gr. Meşe palamudu dövülüp toz haline getirilir.
100 gr. günlük sakızı
50 gr. Havlıcan
1 kg. bala karıştırılıp 3 öğün aç karnına 1 yemek kaşığı yenir.
4. tarif
100 gr. Çekem otu meyveleri
1 kg. suda kaynatıldıktan sonra süzülerek suyu alınır. 15-20 tanesi bir fincan suyu ile beraber içilir.Sabah aç karnına akşam yatarken taneler yutulur.
Kantaron çiçeği selvi yaprakları ve meyvesi kaynatılıp suyu içilir.
2. tarif
Karaçam sakızından yakı yakılıp bel kısmına sarılır.
3. tarif
50 gr. Meşe palamudu dövülüp toz haline getirilir.
100 gr. günlük sakızı
50 gr. Havlıcan
1 kg. bala karıştırılıp 3 öğün aç karnına 1 yemek kaşığı yenir.
4. tarif
100 gr. Çekem otu meyveleri
1 kg. suda kaynatıldıktan sonra süzülerek suyu alınır. 15-20 tanesi bir fincan suyu ile beraber içilir.Sabah aç karnına akşam yatarken taneler yutulur.