Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Zeberus

Altinkum kac para?

Zeberus

Yönetici
(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Puan 393
Çözümler 0
Zeberus

Altınkum kaç para?​

Altınkum Plajı’nda halka açık alanı vardır ve ücretsizdir. Beach Club konsepti veren mekanlar dışında küçük işletmeler de yer almaktadır. Beach&Club için giriş ücretleri ortalama 100 TL iken küçük işletmeler için ise kişi başı 40-60 TL olabiliyor.

Istanbul Altınkum hangi semtte?​

Istanbul Altınkum hangi semtte?
SARIYER – RUMELI KAVAĞI – ANADOLU KAVAĞI, Sariyer bölgesinde bulunan Altınkum plajı konumundan geçen ilk Vapur aracıdır.

Didim Altınkum ücretli mi?​

Didim Altınkum ücretli mi?
Didim Altınkum Plajı Giriş Ücreti Türkiye genelindeki sayılı mavi bayraklı plajlardan olan Didim Altınkum aynı zamanda bir halk plajıdır. Dolayısı ile bu Didim Altınkum Plajı’na girişler de ücretsiz.

Altınkum hangi ilde?​

Altınkum, Aydın’ın Didim ilçesine bağlı bir mahalle.

Sarıyer kadınlar plajı giriş ücreti ne kadar?​

Sarıyer kadınlar plajı giriş ücreti ne kadar?
Sarıyer Altınkum Kadınlar Plajı’na girişte yetişkinler ve 10 yaşından büyük kız çocuklar için 2022 yılı itibariyle kişi başı 50 TL ödemeniz gerekiyor. 6-10 yaş aralığı için ise 20 TL ödemeniz yeterli. 4 kişilik masa-sandalye ücreti için ayrı 30 TL, 1 adet şezlong ve şemsiye için 30 TL ödemeniz gerekiyor.

Altinkum Plaji ucretli mi?​

Altinkum Plaji ucretli mi?
Altınkum Plajı ve bölgesinde çok sayıda işletme hizmet vermektedir. Altınkum Plajı’nın çoğu bölgesi kiralanmış şekilde hizmet vermektedir. Bu yüzden işletmeye ait olan plaj bölgelerine girişlerde ücret ödenmesi zorunludur. Ancak Altınkum Plajı’nın halk plajı alanında herhangi bir ücret ödemesi söz konusu değildir.
Altınkum hangi bölgede?​
Altınkum didimin sahil bölgesi yani yazlıkçıların ve tüm didimlilerin yaz sezonu boyunca gezmek ve eğlenmek için gittikleri bölgenin genel adıdır. Didim merkez yani yeni hisar ve altınkum sahil şeridi diye temel olarak ikiye ayrılmaktadır.

Altınkuma nasıl gidilir?​

Altınkuma nasıl gidilir?
Sariyer bölgesindeki en çok ziyaret edilen yerlerden Sarıyer / Altınkum Plajı adresine toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
- Otobüs: 151, 152, 25A, 25E, 40B, 42HM, 59RS.
- Metro: M2.
- Minibüs / Dolmuş: MİNİBÜS: SRY-03, MİNİBÜS: SRY-04, MİNİBÜS: SRY-13, MİNİBÜS: SRY-16.

Altınkum temiz mi?​

Altınkum temiz mi?
Denizi tertemiz. Didim in havası esintili nem yok .

Altınkum nerelerde var?​

Altınkum plajı ismine sahip birden fazla plaj vardır. Bu plajlar Çeşme-İzmir ve Didim sınırları içerisinde bulunmaktadır.

Kadınlar Plajı Ne Zaman Açılacak 2021?​

Kadınlar Plajı Ne Zaman Açılacak 2021?
Sarısu Kadınlar Plajı Ne Zaman Açılacak 2021? ANET Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp Dinçmen, Sarısu ‘daki Kadınlar Plajı ‘nın 14 Haziran’da “Yaza Merhaba” partisi ile 5 yıldızlı otel konforunda hizmete açılacağını söyledi.

Büyük Kum Kadınlar Plajı Nerede?​

Büyük Kum Kadınlar Plajı Nerede?
BÜYÜK KUM KADINLAR PLAJI : Marmara Adası’ndaki Abroz Mevkii’ndeki bulunan bu güzel koy, 1930 yılından bu yana kadınlar plajı olarak hizmet veriyor.

Altınkum Plajı nerenin?​

Didim Altınkum Plajı tatilcilerin gözdesi olmaya devam ediyor. 750 metre uzunluğuna ve 15 metre genişliğine sahip Altınkum Plajı Didim’in merkezinde bulunuyor ve mavi bayrak ödülüne sahip. Didim Altınkum arası mesafe sadece 3 kilometre ve 8 dakika sürüyor.

Altınkum Plajı duş var mı?​

Altınkum Plajı duş var mı?
Altınkum Plajı Hakkında Sık Sorulan Sorular Plajda tuvalet ve duş olanağı var mı? Evet. Plaj bölgesinde ihtiyacınızı giderebileceğiniz tuvalet ve duş olanağı mevcuttur.

Altınkum deniz nerede?​

Altınkum deniz nerede?
Altınkum plajı, üç tarafı denizler ile çevrili olan bir yarımadada kurulmuş Çeşme’nin güneybatı kesiminde yer almaktadır. Altınkum plajı, İzmir’in Çeşme ilçesinin en güzel plajları arasında yer almaktadır. Ege Denizi’nin açık olan sularına bakmakta olan kıyıda kısmen korunaklı olan bir koy üzerinde bulunmaktadır.

Altınkum Plajı hakkında verdiğiniz bilgilere bakarak şu şekilde özetleyebilirim:

- Altınkum Plajı halka açık ve ücretsiz bir plajdır. Beach Club konsepti veren mekanlar dışında küçük işletmeler de bulunmaktadır. Beach&Club için giriş ücretleri genellikle 100 TL civarında iken küçük işletmeler için kişi başı ücret 40-60 TL arasında değişebilmektedir.

- Didim Altınkum Plajı Türkiye'nin sayılı mavi bayraklı plajlarından biridir ve ücretsiz bir halk plajıdır. Dolayısıyla Didim Altınkum Plajı'na girişler ücretsizdir.

- Altınkum, Aydın'ın Didim ilçesine bağlı bir mahalledir.

- Altınkum Plajı'nın genelde işletmeye ait olan bölgeleri ücretlidir, ancak plajın halka açık alanında herhangi bir ücret ödemesi gerekmemektedir.

- Altınkum, Didim'in sahil bölgesi olarak bilinmekte olup, genellikle yaz sezonunda ziyaretçi akınına uğramaktadır.

- Altınkum Plajı, Didim'in merkezinde bulunmaktadır ve 750 metre uzunluğunda, 15 metre genişliğinde olup mavi bayrak ödülüne sahiptir.

- Plaj bölgesinde tuvalet ve duş gibi olanaklar bulunmaktadır.

Eğer daha fazla bilgi veya başka bir konu hakkında sorunuz varsa memnuniyetle yardımcı olurum!

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri