Makale Başlıkları Hide
- Anadolu Yakası Hangi Elektrik Dağıtım Şirketleri Var?
- Anadolu Yakası’ndaki Elektrik Dağıtım Şirketleri Hangi Hizmetleri Sunar?
- Anadolu Yakası’ndaki Elektrik Dağıtım Şirketleri Nasıl Değiştirilir?
- Anadolu Yakası’ndaki Elektrik Dağıtım Şirketlerinin İletişim Bilgileri Nelerdir?
- Anadolu Yakası’ndaki Elektrik Dağıtım Şirketleri Tarafından Sunulan Destek Hizmetleri Nelerdir?
- Anadolu Yakası’ndaki Elektrik Dağıtım Şirketleri Tarafından Sunulan Kampanyalar Nelerdir?
- Anadolu Yakası’ndaki Elektrik Dağıtım Şirketlerinin Çalışma Saatleri Nelerdir?
- Anadolu Yakası’ndaki Elektrik Dağıtım Şirketlerine Nasıl Şikayet Bildirilir?
- Anadolu Yakası’ndaki Elektrik Dağıtım Şirketlerinin Acil Durum Numaraları Nelerdir?
- Anadolu Yakası’ndaki Elektrik Dağıtım Şirketleri Tarafından Sunulan Online Hizmetler Nelerdir?
- Anadolu Yakası Hangi Elektrik Dağıtım Şirketleri?
Anadolu Yakası Hangi Elektrik Dağıtım Şirketleri? İstanbul Anadolu Yakası’nda hizmet veren elektrik dağıtım şirketleri arasında bedelsiz elektrik kullanım hakkı sağlayan Aydem Elektrik, online işlem kolaylığı sunan CK Boğaziçi Elektrik, fatura ödeme alternatifleri sunan Gediz Elektrik, arıza bildirimlerinde hızlı çözüm sunan Enerjisa Elektrik ve müşteri hizmetleri odaklı çalışan Vedaş Elektrik bulunmaktadır. Bu şirketler, Anadolu Yakası’ndaki tüm ilçelerde kesintisiz elektrik sağlama amacıyla güçlü altyapıları ve elektrik dağıtım ağlarıyla hizmet vermektedir. Tüketiciler, bu şirketler aracılığıyla elektrik aboneliği başvurularını yapabilir, fatura sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilir ve elektrik kesintisi gibi durumlarda hızlı çözüm talep edebilirler.
İçindekiler
Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ): İstanbul Anadolu Yakası’nın 5 ilçesinde elektrik dağıtım hizmeti sunmaktadır. Bu ilçeler; Ataşehir, Kadıköy, Kartal, Maltepe ve Pendik’tir. BEDAŞ, bu bölgelerdeki elektrik dağıtımını sağlamaktadır.
İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. (AYEDAŞ): İstanbul Anadolu Yakası’nın 7 ilçesinde elektrik dağıtım hizmeti sunan bir diğer şirkettir. AYEDAŞ’ın hizmet verdiği ilçeler; Üsküdar, Ümraniye, Çekmeköy, Sancaktepe, Sultanbeyli, Beykoz ve Şile’dir.
Elektrik Dağıtımı: Elektrik şebekesi üzerinden elektriği abonelere dağıtmaktadır.
Arıza Onarımı: Arıza durumlarında hızlı bir şekilde müdahale ederek elektrik kesintilerini en kısa sürede gidermektedir.
Abonelik İşlemleri: Yeni abonelik başvurularını kabul etmekte ve mevcut abonelerin işlemlerini gerçekleştirmektedir.
Fatura Tahsilatı: Abonelerin elektrik faturalarını tahsil etmekte ve ödeme kolaylığı sağlamaktadır.
Müşteri Hizmetleri: Abonelerin soru, şikayet ve taleplerini dinlemekte ve çözüm sunmaktadır.
Mevcut Şirketle İletişime Geçin: Şu anda hizmet aldığınız elektrik dağıtım şirketi ile iletişime geçerek değişiklik talebinde bulunun.
Gerekli Belgeleri Hazırlayın: Şirketin isteyeceği belgeleri hazırlayın. Bu belgeler genellikle kimlik fotokopisi, abonelik sözleşmesi ve ikametgah gibi evraklardır.
Yeni Şirkete Başvurun: Yeni elektrik dağıtım şirketine başvurun. Başvurunuzun kabul edilmesi durumunda, yeni şirket size hizmet vermeye başlayacaktır.
Abonelik Sözleşmesini İmzalayın: Yeni şirketle abonelik sözleşmesini imzalayın ve gerekli ödemeleri gerçekleştirin.
Eski Şirkete Veda Edin: Yeni şirketle aboneliğiniz başladıktan sonra eski şirketle olan ilişkinizi sonlandırın ve gerekiyorsa abonelik iptali işlemlerini yapın.
Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ)
Telefon: 186
Web Sitesi:
Adres: Ataşehir Mahallesi, İçerenköy Mh., 34752 Ataşehir/İstanbul
İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. (AYEDAŞ)
Web Sitesi:
Adres: Barbaros Mahallesi, Dereboyu Cd. No:67, 34746 Ataşehir/İstanbul
Arıza Bildirimi: Elektrik kesintileri veya arızaları hızlı bir şekilde bildirerek çözüm talep edebilirsiniz.
Fatura Sorgulama: Elektrik fatura bilgilerinizi çevrimiçi olarak sorgulayabilirsiniz.
Online İşlemler: Şirketlerin web siteleri üzerinden abonelik işlemleri, fatura ödemeleri ve diğer işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.
Müşteri Hizmetleri: Soru, şikayet veya taleplerinizi telefon veya e-posta yoluyla iletebilir ve çözüm talep edebilirsiniz.
Enerji Tasarrufu: Şirketler enerji tasarrufu konusunda bilgilendirme yapmakta ve enerji verimliliği sağlamaya yönelik öneriler sunmaktadır.
İndirimli Tarifeler: Belirli bir süre için indirimli elektrik tarifeleri sunulabilir.
Hediyeler ve Çekilişler: Aboneler arasında çeşitli hediyeler dağıtılan kampanyalar düzenlenebilir.
Ödeme Kolaylıkları: Fatura ödemelerinde taksitlendirme veya erteleme gibi ödeme kolaylıkları sağlanabilir.
Enerji Verimliliği Kampanyaları: Enerji tasarrufuna yönelik kampanyalar düzenlenerek aboneler teşvik edilebilir.
Hafta İçi: 08:00 – 17:00
Cumartesi: 08:00 – 12:00
Pazar: Kapalı
Telefon ile Şikayet: Müşteri hizmetleri numaralarını arayarak şikayetinizi iletebilirsiniz.
E-posta ile Şikayet: Şirketlerin resmi e-posta adreslerine şikayetinizi yazabilirsiniz.
Web Sitesi Üzerinden Şikayet: Şirketlerin web sitelerinde yer alan iletişim veya şikayet formunu doldurabilirsiniz.
Yazılı Şikayet: Şirketin merkez ofisine yazılı olarak şikayetinizi iletebilirsiniz.
Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ)
Arıza Bildirim Hattı: 186
Can ve Mal Güvence Hattı: 187
Abonelik İşlemleri: Yeni abonelik başvurusu, abonelik iptali, adres değişikliği gibi işlemleri online olarak gerçekleştirebilirsiniz.
Fatura Ödeme: Elektrik faturalarınızı online olarak ödeyebilirsiniz.
Fatura Sorgulama: Elektrik fatura bilgilerinizi çevrimiçi olarak sorgulayabilirsiniz.
Arıza Bildirimi: Elektrik kesintileri veya arızaları online olarak bildirebilirsiniz.
Müşteri Hizmetleri: Soru, şikayet veya taleplerinizi online olarak iletebilirsiniz.
Anadolu Yakası’ndaki elektrik dağıtımını sağlayan şirket AYEDAŞ‘tır.
AYEDAŞ Anadolu Yakası’nda elektrik kesintilerine müdahale etmektedir.
Anadolu Yakası’nda enerji dağıtım hizmeti sunan şirket AYEDAŞ‘tır.
AYEDAŞ Anadolu Yakası’ndaki elektrik şebekesini yönetmektedir.
Anadolu Yakası’nda elektrik dağıtım çalışmalarını yürüten şirket AYEDAŞ‘tır.
İçindekiler
Anadolu Yakası Hangi Elektrik Dağıtım Şirketleri Var?
Anadolu Yakası’nda hizmet veren elektrik dağıtım şirketleri şunlardır:Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ): İstanbul Anadolu Yakası’nın 5 ilçesinde elektrik dağıtım hizmeti sunmaktadır. Bu ilçeler; Ataşehir, Kadıköy, Kartal, Maltepe ve Pendik’tir. BEDAŞ, bu bölgelerdeki elektrik dağıtımını sağlamaktadır.
İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. (AYEDAŞ): İstanbul Anadolu Yakası’nın 7 ilçesinde elektrik dağıtım hizmeti sunan bir diğer şirkettir. AYEDAŞ’ın hizmet verdiği ilçeler; Üsküdar, Ümraniye, Çekmeköy, Sancaktepe, Sultanbeyli, Beykoz ve Şile’dir.
Anadolu Yakası’ndaki Elektrik Dağıtım Şirketleri Hangi Hizmetleri Sunar?
Anadolu Yakası’ndaki elektrik dağıtım şirketleri aşağıdaki hizmetleri sunmaktadır:Elektrik Dağıtımı: Elektrik şebekesi üzerinden elektriği abonelere dağıtmaktadır.
Arıza Onarımı: Arıza durumlarında hızlı bir şekilde müdahale ederek elektrik kesintilerini en kısa sürede gidermektedir.
Abonelik İşlemleri: Yeni abonelik başvurularını kabul etmekte ve mevcut abonelerin işlemlerini gerçekleştirmektedir.
Fatura Tahsilatı: Abonelerin elektrik faturalarını tahsil etmekte ve ödeme kolaylığı sağlamaktadır.
Müşteri Hizmetleri: Abonelerin soru, şikayet ve taleplerini dinlemekte ve çözüm sunmaktadır.
Anadolu Yakası’ndaki Elektrik Dağıtım Şirketleri Nasıl Değiştirilir?
Anadolu Yakası’ndaki elektrik dağıtım şirketini değiştirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:Mevcut Şirketle İletişime Geçin: Şu anda hizmet aldığınız elektrik dağıtım şirketi ile iletişime geçerek değişiklik talebinde bulunun.
Gerekli Belgeleri Hazırlayın: Şirketin isteyeceği belgeleri hazırlayın. Bu belgeler genellikle kimlik fotokopisi, abonelik sözleşmesi ve ikametgah gibi evraklardır.
Yeni Şirkete Başvurun: Yeni elektrik dağıtım şirketine başvurun. Başvurunuzun kabul edilmesi durumunda, yeni şirket size hizmet vermeye başlayacaktır.
Abonelik Sözleşmesini İmzalayın: Yeni şirketle abonelik sözleşmesini imzalayın ve gerekli ödemeleri gerçekleştirin.
Eski Şirkete Veda Edin: Yeni şirketle aboneliğiniz başladıktan sonra eski şirketle olan ilişkinizi sonlandırın ve gerekiyorsa abonelik iptali işlemlerini yapın.
Anadolu Yakası’ndaki Elektrik Dağıtım Şirketlerinin İletişim Bilgileri Nelerdir?
Anadolu Yakası’ndaki elektrik dağıtım şirketlerinin iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir:Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ)
Web Sitesi:
Adres: Ataşehir Mahallesi, İçerenköy Mh., 34752 Ataşehir/İstanbul
Web Sitesi:
Adres: Barbaros Mahallesi, Dereboyu Cd. No:67, 34746 Ataşehir/İstanbul
Anadolu Yakası’ndaki Elektrik Dağıtım Şirketleri Tarafından Sunulan Destek Hizmetleri Nelerdir?
Anadolu Yakası’ndaki elektrik dağıtım şirketleri, abonelerine aşağıdaki destek hizmetlerini sunmaktadır:Arıza Bildirimi: Elektrik kesintileri veya arızaları hızlı bir şekilde bildirerek çözüm talep edebilirsiniz.
Online İşlemler: Şirketlerin web siteleri üzerinden abonelik işlemleri, fatura ödemeleri ve diğer işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.
Müşteri Hizmetleri: Soru, şikayet veya taleplerinizi telefon veya e-posta yoluyla iletebilir ve çözüm talep edebilirsiniz.
Enerji Tasarrufu: Şirketler enerji tasarrufu konusunda bilgilendirme yapmakta ve enerji verimliliği sağlamaya yönelik öneriler sunmaktadır.
Anadolu Yakası’ndaki Elektrik Dağıtım Şirketleri Tarafından Sunulan Kampanyalar Nelerdir?
Anadolu Yakası’ndaki elektrik dağıtım şirketleri zaman zaman çeşitli kampanyalar düzenlemektedir. Bu kampanyalardan bazıları şunlardır:İndirimli Tarifeler: Belirli bir süre için indirimli elektrik tarifeleri sunulabilir.
Hediyeler ve Çekilişler: Aboneler arasında çeşitli hediyeler dağıtılan kampanyalar düzenlenebilir.
Ödeme Kolaylıkları: Fatura ödemelerinde taksitlendirme veya erteleme gibi ödeme kolaylıkları sağlanabilir.
Enerji Verimliliği Kampanyaları: Enerji tasarrufuna yönelik kampanyalar düzenlenerek aboneler teşvik edilebilir.
Anadolu Yakası’ndaki Elektrik Dağıtım Şirketlerinin Çalışma Saatleri Nelerdir?
Anadolu Yakası’ndaki elektrik dağıtım şirketlerinin çalışma saatleri genellikle şu şekildedir:Hafta İçi: 08:00 – 17:00
Cumartesi: 08:00 – 12:00
Pazar: Kapalı
Anadolu Yakası’ndaki Elektrik Dağıtım Şirketlerine Nasıl Şikayet Bildirilir?
Anadolu Yakası’ndaki elektrik dağıtım şirketlerine şikayet bildirmek için aşağıdaki yöntemleri kullanabilirsiniz:Telefon ile Şikayet: Müşteri hizmetleri numaralarını arayarak şikayetinizi iletebilirsiniz.
E-posta ile Şikayet: Şirketlerin resmi e-posta adreslerine şikayetinizi yazabilirsiniz.
Web Sitesi Üzerinden Şikayet: Şirketlerin web sitelerinde yer alan iletişim veya şikayet formunu doldurabilirsiniz.
Yazılı Şikayet: Şirketin merkez ofisine yazılı olarak şikayetinizi iletebilirsiniz.
Anadolu Yakası’ndaki Elektrik Dağıtım Şirketlerinin Acil Durum Numaraları Nelerdir?
Anadolu Yakası’ndaki elektrik dağıtım şirketlerinin acil durum numaraları aşağıdaki gibidir:Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ)
Anadolu Yakası’ndaki Elektrik Dağıtım Şirketleri Tarafından Sunulan Online Hizmetler Nelerdir?
Anadolu Yakası’ndaki elektrik dağıtım şirketleri, abonelerine aşağıdaki online hizmetleri sunmaktadır:Abonelik İşlemleri: Yeni abonelik başvurusu, abonelik iptali, adres değişikliği gibi işlemleri online olarak gerçekleştirebilirsiniz.
Fatura Ödeme: Elektrik faturalarınızı online olarak ödeyebilirsiniz.
Arıza Bildirimi: Elektrik kesintileri veya arızaları online olarak bildirebilirsiniz.
Müşteri Hizmetleri: Soru, şikayet veya taleplerinizi online olarak iletebilirsiniz.
Anadolu Yakası Hangi Elektrik Dağıtım Şirketleri?
Anadolu Yakası’nda elektrik dağıtım şirketi Boğaziçi Elektrik‘tir. |
Boğaziçi Elektrik Anadolu Yakası’nda elektrik dağıtım hizmeti sunmaktadır. |
Anadolu Yakası’nda enerji dağıtımını sağlayan şirket Boğaziçi Elektrik‘tir. |
Boğaziçi Elektrik Anadolu Yakası’nda elektrik kesintilerini gidermektedir. |
Anadolu Yakası’ndaki elektrik şebekesini yöneten şirket Boğaziçi Elektrik‘tir. |
Anadolu Yakası’ndaki elektrik dağıtımını sağlayan şirket AYEDAŞ‘tır.
AYEDAŞ Anadolu Yakası’nda elektrik kesintilerine müdahale etmektedir.
Anadolu Yakası’nda enerji dağıtım hizmeti sunan şirket AYEDAŞ‘tır.
AYEDAŞ Anadolu Yakası’ndaki elektrik şebekesini yönetmektedir.
Anadolu Yakası’nda elektrik dağıtım çalışmalarını yürüten şirket AYEDAŞ‘tır.