Anneye sevgi ile ilgili mektüp ornekleri

SoruCevap

Üye
Tepkime
62
Coin
256,936
Anneye sevgi ile ilgili mektup ornekleri

Canım Anneme Mektup

Sevgili anneciğim;
Sana bu mektubu sevgimi soylemek icin yazıyorum Ama bu sevgimi ne soyleyebilirim nede yazabilirim Zaten sevgi ne soylenir nede yazılır, sevgi sadece gosterilir Sen de bana kimsenin gostermediği ve gosteremeyeceği oyle bir sevgi gosterdin ki bu sevgi ne biter nede tukenir
Sen bana hem arkadaş hem de sırdaş oldun Uzgun olduğumda dertlerimi, mutlu olduğumda ise sevincimi benimle paylaştın Sen uzulunce; sanki duyguların aksediyor kalbime ve bende uzuluyorum Zaten sen mutsuz olduğunda ben nasıl mutlu olurum?
Eğer seni uzduğum bir gun senden ozur dilemeden yatarsam, o gece cok zor geciyor Ya annem olmasaydı ne olurdu diye geciveriyor aklımdan İşte o zaman cok ağlıyorum anne Kendi kendime soz veriyorum seni bir daha uzmeyeceğim diye ama aklımdan cıkıveriyor bazen verdiğim sozler
Allaha cok dua ediyorum, annemi başımdan eksik etme diye Cunku sen olmadan ben ne olurum bilmiyorum
Artık buyuyorum beni kucağına alıp sevmesen de beni icinden cok sevdiğini biliyorum Seni anlatılamayacak şekilde cok seviyorum
Her evlat aynı duyguyu hisseder mi bilmiyorum ama sen bana cok sıcak geliyorsun sanki senin sevgin ile ısınıyorum
Seni uzduğum zaman sanki gozlerin yaşarıyor işte o anda zamanı geri almak istiyorum, cok uzuluyorum anne cok! Benim icin cok değerlisin anne Bu mektubu yazdıktan sonra karar verdim ve bu kararımı unutmamaya da karar verdim
Sevgim o kadar buyuk ki anne, cumleler yetmiyor sevgimi taşımaya, ağır geliyor kelimelere, taşıyamıyorlar sevgimi Buyuk sevgimi taşımaları icin buyuk harfler kullanıyorum; ANNE SENİ COK SEVİYORUM

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt