Modoratör
Tanınmış Üye
Apartman yönetim toplantısı kaç gün önce duyurulur?
Olağanüstü toplantı için, toplantının yapılmasının planlandığı tarihten en az on beş gün önce ellerinde olacak şekilde tüm kat maliklerine çağrı yapılmalıdır. Bu on beş günlük süre hesabında dikkate alınması gereken çağrının gönderildiği tarih değil, çağrının kat malikinin eline ulaşacağı tarihtir.Dernek ilk genel kurul toplantısı nasıl yapılır?
Genel Kurul Çağrısı Toplantıya katılma hakkı bulunan üyeler en az 15 gün öncesinden, toplantı yeri, gündemi, tarihi, saati belirtilerek, bir gazete veya dernek internet sitesi, mail, mesaj ya da farklı kitle iletişim araçları ile bildirilmek üzere toplantıya çağrılır.Apartman yönetim kurulu toplantısı ne zaman yapılır?
Apartman yönetim kurulu toplantısı ne zaman yapılır?Kat malikleri kurulu, yılda bir defadan az olmamak üzere yönetim planında gösterilen zamanlarda, eğer böyle bir zaman gösterilmemişse, her takvim yılının ilk ayı içinde toplanıyor.
Apartman genel kurul toplantı kaç gün önce çağrılır?
Apartman genel kurul toplantı kaç gün önce çağrılır?Doktrinde, KMK / m. 29/II kıyasen uygulanmasının gerektiği, yani toplantı tarihinden en az 15 gün önce bütün kat maliklerine imzalattırılacak bir çağrı veya taahhütlü mektupla, toplantı sebebi de bildirilerek kat malikleri toplantıya çağırılabilecektir.
Apartman toplantısı Duyurusu Nasıl Yapılır?
Apartman yönetimi toplantı çağrısı örneği:- Açılış,yoklama ve toplantı Divan başkanı'nın ve üyelerin seçimi.
- Başkanlık panına imza yetkisi verilmesi.
- Gündemin okunması ve ilaveler.
- Yönetici faaliyet raporu ve denetçi raporunun okunması;hesapların görüşülmesi ve.
- Yeni yönetici ve denetçi seçimi.
- Dilekler.