Arac tavan bagaji ruhsata isletmek gerekir mi?

Zeberus

Yönetici
(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Forum Parası
602,986
Feedback: 0 / 0 / 0

Araç tavan bagajı ruhsata işletmek gerekir mi?

Örneğin, römork şeklindeki port bagajlar araca takılmak istenirse bu durumda proje çizimi yapılmalı ve araca işletilmelidir. Bu işlem yapılmazsa araç muayeneden geçmeyecektir.
Araç üstü çadır tavana zarar verir mi?
Dolayısıyla "Araç üstü çadır tavana zarar verir mi?" sorusunun yanıtının, çadır direkt olarak tavana yerleştirilmediği için "Hayır." olduğunu söyleyebiliriz. Üstelik yağmur geçirmez kılıfı olan çadır modellerini yağmurlu havalarda da kullanmanız mümkün.
Araç üstü tavan bagajı ne işe yarar?
Araç üstü port bagaj sistemleri, aracınızın mevcut bagaj alanına ek olarak ekstra depolama yapabilmenize olanak tanır. Araç tavanı üzerine monte edilen port bagajlar, isteğe bağlı olarak kolaylıkla çıkarılabilir.

Bagaj çantası ne işe yarar?

Bagaj çantası oldukça işe yarar bir ürün olarak kullanıcısının karşısına çıkar. Bu ürün araç içindeki karmaşayı engeller ve ortadan kaldırır. Bagaj toplama çantası, dağınıklıkları ve malzemeleri toplayarak bagajda ekstra alan açmanıza yardımcı olur. Böylece seyahate çıkarken daha fazla eşya koymanıza imkan sağlar.
Port bagaj ne kadar?
%5 indirimle TOYOTA PROACE CITY ARAÇ ÜSTÜ PORT BAGAJ + AİR 1 ARA ATKI PORT BAGAJ BAĞLAMA APARATI Portbagaj 1.899 TL'ye, %5 indirimle 420 LT PERFLEX PORT BAGAJ (JOURNEY) – GRİ Portbagaj 2.707 TL'ye, %5 indirimle PERFLEX EXCLUSIVE 500 LT PORT BAGAJ SİYAH Portbagaj 3.515 TL'ye sahip olabilirsiniz.
Araç üstü çadıra ne denir?
Gipsy Araç Üstü Çadır (Bizimki) Kolay anlatabilmek için bu yazıda bizim kullandığımız araç üstü çadır çeşidinden Gipsy ya da kitap tipi araç üstü çadır diye bahsedeceğiz. Gipsy çadır ikiye katlanarak arabanın üzerine kapalı bir kitap gibi yerleşiyor.

Çadır araca zarar verir mi?

Araca brandayı örterken dikkatli olunması gerekir. Brandaya yapışan gözle görülemeyen küçük kumlar bile sürtünmeden dolayı boyayı çizebiliyor. Bu nedenle de brandanın araç yüzeyine temas eden kısmı çok temiz olmalı.
Araç tavan oluk çıtası ne işe yarar?
Yük taşımak ve bagaj oluşturmak için kullanılan tavan çıtaları son derece dayanıklıdır. Ortalama 120 kg ağırlığına yakın yüklerin taşınmasında yardımcı olacak bir üründür.
Bagaj çıtası ne işe yarar?
Tavan Çıtası Ne İşe Yarar? Tavan çıtasının özellikle küçük bagaja sahip araçlar için kurtarıcı bir görev görür. Çünkü tavan çıtasının üzerine ara atkı vasıtasıyla port bagaj bağlanarak otomobillerde daha geniş bir kullanım alanı oluşur.

Ilk yardım çantası ne kadar?

%18 indirimle Gıvı S301 İlkyardım Çantası İlk Yardım Çantası 243 TL'ye, %16 indirimle Autokit FA1-061 Karayollarına Uygun İlk Yardım Çantası 72 TL'ye, %11 indirimle Sealux İlk Yardım Kiti İlk Yardım Çantası 77 TL'ye, %13 indirimle Ampul Çantası İlk Yardım Çantası 555 TL'ye sahip olabilirsiniz.
Port bagaj Sağlam mı?
Arkadan açılan port bagaj modelleri güvenlik açısından daha avantajlıdır ve eşyaları yükleme açısından da kolaylık sağlar. Aynı zamanda arkadan açılanların menteşeleri önde bulunduğundan, rüzgara karşı daha dayanıklı oldukları bilinir.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın.

Yorum bırakabilmek için bir üye olmalısınız.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Reklam Talepleri: [email protected]
KVKK Talepleri: [email protected]
Hukuksal Sorunlar: [email protected]
Ban ve Diğer Sorunlar: [email protected]
Üst Alt