Son konular

Atatürk'un Fenerbahce Sozleri

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
58
Coin
256,936
Atamızın fenerbahce hakkında soyledikleri

Fenerbahce Spor Kulubu Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahce Dergisi'nin 45 sayısındaki yazısında, Fenerbahce Şukru Saracoğlu Stadyumu'na harcanan emeklerin karşılığını aldıklarını ifade etti Yıldırım, yazısında şu ifadeleri kullandı; Hic şuphesiz Ekim ayının en guzel olayı Fenerbahce Şukru Saracoğlu Stadyumu'nda UEFA finalinin oynanması yonunde verilen karardır

1897 yılından itibaren Papazın Cayırı adıyla sadece kenar cizgileri cizilerek İstanbul halkına hizmet veren ve bugun artık Avrupa'da imrenilecek bir stadyum haline gelen Fenerbahce Şukru Saracoğlu Stadyumu sadece Fenerbahce'nin değil, Turkiye'nin gururudur

Yonetime geldiğimiz gunden itibaren stadyumun kapasitesinin arttırılması ve dunya standartlarına uygun hale getirilmesi yonunde gosterilen emeklerin karşılığını UEFA finalinin stadımızda oynatılması kararı ile almış bulunuyoruz Bu konuda emek veren, gecesini gunduzune katan calışanları ve bu uğurda mesai veren yonetim kurulu uyelerimizi yurekten kutluyorum

Yine Ekim ayında yaşadığımız bir diğer olay ise; tarih cahillerinin Fenerbahce tarihini tv ve gazete yayınları ile değiştirme cabasıdır 100 yıllık bir spor kulubunun gecmişte her cephede ve her yere yayılan unu ile gosterdiği olağanustu başarıları bugunku kavramlarla karşılaştırma gayretlerinin altında başka hesaplar vardır

Ataturk'un sozleri!

En Buyuk Turk Ataturk Fenerbahce Kulubu'nun her tarafa mazharı takdir olmuş bulunan asari mesaisini işitmiş ve bu kulubu ziyaret ve erbabı himmeti tebrik etmeyi vazife edinmiştim Bu vazifenin ifası ancak bugun muyesser olabilmiştir Takdirat ve tebrikatımı buraya kayd ile mubahiyimdiye kulup defterini 88 yıl once imzalayarak Fenerbahce duşmanlarına zaten gerekli cevabı vermiştir

Sevgili Fenerbahceliler!

UEFA Kupası'nda Newcastle mucadelesiyle birlikte profesyonel futbol takımımız, goze hoş gelen futboluyla bu sezon neler yapabileceğinin mesajını vermektedir Bundan sonraki maclarımızda da Takımımız ve teknik kadromuz mucadeleci futboluyla 3 kulvarda yarışacaktır

Fenerbahce Ulker erkek basketbol takımımız ile erkek voleybol takımımız ligde ilk karşılaşmalarında kalitelerini ortaya koymuşlardır Bayan basketbol ve voleybol takımlarımıza ise yeni sezonda buradan başarılar dilemek istiyorum

Tum şubelerimizin de aynı şekilde 100 yılımızda camiamıza yaraşır bir mucadele cıkaracağı yonundeki inancımı bir kez daha buradan sizlere hatırlatmak istiyorum

Taraftarımıza duşen gorev, gerek sahamızda, gerekse deplasmandaki tum maclarda son dakikaya kadar desteksozunu yerine getirmek olmalıdır

Kurumsal yapımızdaki bir yeni gelişme ve değişiklik ise yonetim kurulu uyemiz Sayın Ali Koc sorumluluğunda İletişim Direktorluğuservisinin hizmete girmesidir Fenerbahce Spor Kulubu'nde artık; kelimenin uzerine yuklediğiniz anlamlar hicbir kesimde farklı algılanmayacaktır

Üst Alt