Modoratör
Tanınmış Üye
Atlantis Otel Dubai kim yaptı?
Atlantis Palm Cumeyre adlı otelin açılışı önceki gece dünyanın en pahalı özel partisiyle kutlandı. Güney Afrikalı multimilyarder işadamı Sol Kerzner, sahibi olduğu lüks otelin açılışı için hiçbir masraftan kaçınmadı.Royal Atlantis Hotel sahibi kim?
Royal Atlantis Hotel sahibi kim?Atlantis Royal Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Özcan tarafından kuruldu…
Limak Atlantis ne zaman kuruldu?
Limak Atlantis ne zaman kuruldu?Limak, turizm sektörüne 1995 yılında Limak Arcadia ile giriş yaptı. Faaliyette bulunduğu her sektörde öncü ve lider olma ilkesinden hareketle yatırımlarını sürdüren Limak; 1998 yılında Antalya Kemer’de Limak Limra ve 2002 yılında Antalya Belek’te Limak Atlantis Hotel’i hizmete açtı.
Royal Atlantis kaç yıldız?
Royal Atlantis Spa &Resort | Antalya Side | 5 YILDIZ OTEL.Limak Limra Otelin sahibi kim?
Limak Limra Otelin sahibi kim?Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’nın hissedarı olan Nihat Özdemir iki çocuk babasıdır.
Limak Cyprus Deluxe Hotel kimin?
Limak Cyprus Deluxe Hotel kimin?Limak’ın Türkiye sınırları dışındaki ilk oteli olan Limak Cyprus Deluxe Hotel’in 200 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçtiğini ifade eden Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, “Türkiye ekonomisinin dünyada hak ettiği seviyeye ulaşmasında turizmin çok önemli bir role sahip olduğunu düşünüyoruz ve …
Limak Atlantis sahibi kim?
Limak Holding’in yönetim kurulu başkanı olan Nihat Özdemir, Türkiye’nin sayılı zenginleri arasındadır. Nihat Özdemir, 5 Nisan 1950 tarihinde aslen Bitlisli olan bir ailenin çocuğu olarak Diyarbakır’da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini burada tamamladı.Limak Otel sahibi kim?
Limak Otel sahibi kim?Limak Otellerinin sahibi Nihat Özdemir, Türkiye Futbol Federasyonu’nun yeni başkanı seçildi.
Limak Holding’in sahibi kimdir ve nerelidir?
Limak Holding’in sahibi kimdir ve nerelidir?Nihat Özdemir kimdir? – Yeni Akit. Limak Holding’in yönetim kurulu başkanı olan Nihat Özdemir, Türkiye’nin sayılı zenginleri arasındadır. Nihat Özdemir, 5 Nisan 1950 tarihinde aslen Bitlisli olan bir ailenin çocuğu olarak Diyarbakır’da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini burada tamamladı.