Avşar İlköğretim Okulu Bilgileri Söke Aydın

SoruCevap

Üye
Tepkime
62
Coin
256,936
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Avşar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Avşar İlköğretim Okulu Resimleri - Avşar İlköğretim Okulu Hakkında

AVŞAR İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK MİSYONUMUZ

Avşar İlköğretim Okulu olarak Milli Eğitim Temel Kanununda belirtilen amaçlara uygun, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, okulumuzun sosyo-ekonomik durumu göz önüne alınarak belirlenmiş olan eğitim öğretim programını, çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak. Öğrencilerin kabiliyetlerine uygun bir eğitim öğretim hizmeti sunmak, onların sosyal ve kültürel eğitim ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmeye ortam hazırlamak ve okulda öğrenim kalitesini arttırmak temel işlevimizdir. Başarıyı övmek ve ödüllendirmek örnek olmalarını sağlamak amacımızdır.

AVŞAR İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK VİZYONUMUZ

Avşar İlköğretim Okulu olarak Atatürk ilkelerine bağlı, laik ve demokratik Cumhuriyetin milli, kültürel, sosyal ve etik değerlerine bağlı anayasal düzene inanan, bilimsel düşünceyi kendi ve toplumsal yaşamının vazgeçilmez unsuru olarak algılayan takım ve ekip olmayı başarmış, eğitim ve öğretimde Türkiye’ye ve dünyaya yarınların liderlerini yetiştiren çağdaş bir kurum olmak.

Avşar İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Avşar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Avşar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Avşar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Avşar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: AVŞAR İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: AVŞAR KÖYÜ

Telefon Numarası: 2565361032

Faks Numarası: 2565361032

E-mail Adresi :384625 @meb.k12.tr

Web Adresi:Avşar İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberi.biz -
Lütfen, Giriş yap Veya Kayıt ol URL içeriğini görüntülemek için!

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz.

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt