Son Konular

AWOX TV hangi markaya ait?

Modoratör

New member

AWOX TV hangi markaya ait?

Awox kimin diye merak edenler için belirtelim Awox, Can Holding Şirketler Grubu'nun elektronik ve küçük ev aletleri alanındaki markasıdır.

AWOX nasıl bir marka?

Awox Hakkımızda. Awox bir Can Holding kuruluşudur. — Dayanıklı tüketim ve tüketici elektroniği sektörlerinde üretim, pazarlama ve satış sonrası destek hizmetleriyle faaliyet gösteren Awox yaklaşık 3.500 çalışanı ile merkezi Türkiye olmakla birlikte dünya çapında toplam 6 tane üretim tesisine sahiptir.

AWOX ne işe yarar?

AWOX ne işe yarar?
Televizyon konusunda en iyi ürünleri üretme amacı taşıyan Awox marka da üretmiş olduğu Awox lcd tv gibi modelleriyle artık rahatlıkla her türlü bilgiyi, en iyi belgeselleri, doğa, hayvanlar, bitkiler, farklı kültürler gibi konularla ilgili genel kültürü artırıcı kanalları bize üretmiş olduğu farklı modeller …

AWOX un sahibi kim?

AWOX un sahibi kim?
Awox markasının sahibi Abdulrahim Akdağ'dır. Türkiye genelinde faaliyet yürüten şirketin isim tescili Abdulrahim Akdağ adına yapılmıştır. 1972 yılında şirket dayanıklı elektronik ve tüketici elektroniği alanında faaliyetler yürütmektedir.

Saba tv hangi markanın yan ürünü?

1971 yılında Türkiye'ye televizyonun gelmesi ile nevtron marka siyah-beyaz televizyon imalatına başlandı. Alman Saba firmasıyla anlaşılarak Saba televizyonlarının üretimini gerçekleştirmişlerdir. 1983 yılında da Siemens firması ile ortaklaşa renkli televizyon üretimine başlanmıştır.

AWOX servis menüsüne nasıl girilir?

Cihaz Çalışırken Kumandada Bulunan "Menu-8-2-2-2" Tuşlarına Basın. Cihaz Çalışırken Kumandada Bulunan "Menu-1-1-4-7" Tuşlarına Basın.

AWOX TV kanal ayarı nasıl yapılır?

AWOX TV kanal ayarı nasıl yapılır?
Awox tv kanal arama nasıl yapılır?
- Awox tv kanal arama için;
- Awox tv kumandasından menü tuşuna basın.
- Çanak anten ayarı varsa tıklayın. (
- Uydu listesinden Türksat42E seçin.
- Sağ tuşa basıp sağ tarafa geçin.
- Diseqc 1.0 yazan yeri lnb 1 yapın.
- EPG Transponder (TP) yere girmek için EPG tuşuna basın.

QUAX tv kim üretiyor?

QUAX tv kim üretiyor?
Üreticisi Awox'tur, model ismi Quax'tır. Yazılımı, ana kartı, paneli vb. tüm özellikleri Awox modelleri ile aynıdır.

Nordmende TV kaliteli mi?

Ürün beklentimin üzerinde çıktı, görüntü kalitesi,Ses kalitesi,hızı falan çok iyi,Smart kanalları takılmadan çok hızlı açıyor,Nordmende'yi eski marka oldugu icin tercih ettim iyiki etmişim ben beğendim herkese tavsiye ederim,diğer markalara çok para vermeye gerek yok,düşünmeden alın derim.

AWOX TV hangi markaya ait sorusuna verilen cevaba göre, Awox markası Can Holding Şirketler Grubu'nun bir markasıdır. Can Holding Şirketler Grubu, elektronik ve küçük ev aletleri alanında faaliyet gösteren bir kuruluştur.

AWOX markası, Can Holding bünyesinde yer alan bir kuruluş olup, yaklaşık 3.500 çalışanı ile dünya çapında 6 üretim tesisi bulunan bir markadır. Şirket, dayanıklı tüketim ve tüketici elektroniği sektörlerinde üretim, pazarlama ve satış sonrası destek hizmetleri sunmaktadır.

AWOX'un sahibi ise Abdulrahim Akdağ'dır. Türkiye genelinde faaliyet gösteren şirketin isim tescili Abdulrahim Akdağ adına yapılmıştır. Şirket, 1972 yılında dayanıklı elektronik ve tüketici elektroniği alanında faaliyetlerine başlamıştır.

QUAX TV'nin üreticisi ise Awox markasıdır. QUAX modeli, Awox tarafından üretilmekte olup yazılımı, ana kartı, paneli gibi özellikleri Awox markasının diğer modelleriyle aynıdır.

Nordmende TV hakkında da bir kullanıcının yorumuna yer verilmiş. Kullanıcı, Nordmende TV'nin beklentilerini aştığını belirterek görüntü kalitesi, ses kalitesi, hızı gibi unsurların çok iyi olduğunu ifade etmiştir. Ayrıca kullanıcı, eski bir marka olması nedeniyle Nordmende'yi tercih ettiğini ve diğer markalara yüksek fiyatlar ödemeye gerek olmadığını söylemiştir. Tavsiyesinde de bulunan kullanıcı, Nordmende TV'nin alınabilecek kaliteli bir seçenek olduğunu vurgulamıştır.

Geri
Üst Alt