zeberus1234
Yeni Üye
Makale Başlıkları Hide
- Aylin Kabasakal hangi filmde oynadı?
- Aylin Kabasakal’un en popüler filmleri hangileridir?
- Aylin Kabasakal kaç yaşındadır?
- Aylin Kabasakal nereli?
- Aylin Kabasakal’un kariyeri nasıl başladı?
- Aylin Kabasakal kaç filmde rol aldı?
- Aylin Kabasakal hangi dizilerde oynadı?
- Aylin Kabasakal’un en sevilen karakteri hangisidir?
- Aylin Kabasakal hangi ödülleri kazandı?
- Aylin Kabasakal hangi yönetmenlerle çalıştı?
- Aylin Kabasakal tiyatroda da rol aldı mı?
- Aylin Kabasakal’un en son filmi hangisidir?
- Aylin Kabasakal hangi karakterleri canlandırdı?
- Aylin Kabasakal’un en iyi performansı hangi filmdeydi?
- Aylin Kabasakal hangi yapımcılarla çalıştı?
- Aylin Kabasakal’un en başarılı filmi hangisidir?
- Aylin Kabasakal hangi karakterleri sevmez?
- Aylin Kabasakal’un hayatı hakkında ne kadar bilgiye sahibiz?
- Aylin Kabasakal sinema kariyerine ne zaman başladı?
- Aylin Kabasakal Hangi Filmde Oynadı?
Aylin Kabasakal, Türk sinema ve dizi oyuncusu olarak birçok yapımda yer aldı. En son Hangi Filmde Oynadı? sorusunun cevabı olarak “Kolonya Cumhuriyeti” adlı filmde rol aldı. Kabasakal, Türk sinemasının sevilen yüzleri arasında yer alırken, özellikle yer aldığı komedi yapımlarıyla tanınmaktadır. Oyunculuğuyla izleyicileri kendine hayran bırakan Kabasakal, “Avrupa Yakası” ve “Kurtlar Vadisi” gibi popüler dizilerde de rol almıştır. “Ayışığı” ve “Sonsuz Aşk” gibi romantik komedi filmlerindeki başarılı performanslarıyla da adından sıkça söz ettirmiştir. Aylin Kabasakal, Türk sinemasının önemli isimleri arasındaki yerini korumaktadır.
İçindekiler
Aylin Kabasakal, Yol Arkadaşım filminde rol aldı.
Yol Arkadaşım filminde, Aylin Kabasakal tarafından canlandırılan Nuray karakteri yer aldı.
Aylin Kabasakal, Yok Artık filminde rol aldı.
Yok Artık filminde, Aylin Kabasakal tarafından canlandırılan Gülay karakteri yer aldı.
Aylin Kabasakal, Aşk ve Ceza dizisinde rol aldı.
İçindekiler
Aylin Kabasakal hangi filmde oynadı?
Aylin Kabasakal, birçok filmde yer almıştır. ‘Aşk Tesadüfleri Sever’, ‘Kardeşim Benim’, ‘Benim Adım Feridun’ gibi filmlerde rol almıştır.
Aylin Kabasakal’un en popüler filmleri hangileridir?
Aylin Kabasakal’un en popüler filmleri arasında ‘Aşk Tesadüfleri Sever’, ‘Kardeşim Benim’, ‘Benim Adım Feridun’ yer almaktadır. Bu filmler Türk sinema camiasında oldukça popülerdir.
Aylin Kabasakal kaç yaşındadır?
Aylin Kabasakal 1966 doğumludur. Şu an itibariyle 55 yaşındadır.
Aylin Kabasakal nereli?
Aylin Kabasakal, İstanbul’da doğmuştur. Türkiye’nin bu güzel şehrinde hayata gözlerini açmıştır.
Aylin Kabasakal’un kariyeri nasıl başladı?
Aylin Kabasakal, 1984 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde eğitim almaya başladı. Kariyeri de bu sayede başlamış oldu.
Aylin Kabasakal kaç filmde rol aldı?
Aylin Kabasakal, sinema kariyeri boyunca 30’dan fazla filmde rol almıştır.
Aylin Kabasakal hangi dizilerde oynadı?
Aylin Kabasakal, ‘Kurtlar Vadisi Pusu’, ‘Benim Adım Gültepe’, ‘Kördüğüm’ gibi dizilerde rol almıştır.
Aylin Kabasakal’un en sevilen karakteri hangisidir?
Aylin Kabasakal’ın canlandırdığı en sevilen karakterlerden biri ‘Kardeşim Benim’ filmindeki ‘Feyza’ karakteridir. Oyunculuğu ve karakteriyle izleyicilerin kalbinde taht kurmuştur.
Aylin Kabasakal hangi ödülleri kazandı?
Aylin Kabasakal, 2017 yılında 20. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Ödülleri’nde ‘En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu’ ödülünü ‘Kardeşim Benim’ filmiyle kazanmıştır.
Aylin Kabasakal hangi yönetmenlerle çalıştı?
Aylin Kabasakal, Zeki Demirkubuz, Ömer Vargı, Kıvanç Baruönü, Tolga Örnek gibi birçok başarılı yönetmenle çalışmıştır.
Aylin Kabasakal tiyatroda da rol aldı mı?
Evet, Aylin Kabasakal, sinemanın yanı sıra tiyatroda da rol almıştır. Birçok tiyatro oyununda sahne almıştır.
Aylin Kabasakal’un en son filmi hangisidir?
Aylin Kabasakal’un en son filmi ‘Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok’ filmidir. Bu filmde ‘Zeynep’ karakterini canlandırmıştır.
Aylin Kabasakal hangi karakterleri canlandırdı?
Aylin Kabasakal, ‘Aşk Tesadüfleri Sever’ filminde ‘Şükran’, ‘Kardeşim Benim’ filminde ‘Feyza’, ‘Benim Adım Feridun’ filminde ‘Sultan’ karakterlerini canlandırmıştır.
Aylin Kabasakal’un en iyi performansı hangi filmdeydi?
Aylin Kabasakal’ın en iyi performanslarından biri ‘Kardeşim Benim’ filmindeki ‘Feyza’ karakteriyle olmuştur. Oyunculuğu ve karakter yorumu büyük övgü toplamıştır.
Aylin Kabasakal hangi yapımcılarla çalıştı?
Aylin Kabasakal, Necati Akpınar, Ömer Vargı, Türker İnanoğlu gibi birçok başarılı yapımcıyla çalışmıştır.
Aylin Kabasakal’un en başarılı filmi hangisidir?
Aylin Kabasakal’ın en başarılı filmi ‘Aşk Tesadüfleri Sever’ filmidir. Bu filmdeki performansıyla büyük takdir toplamıştır.
Aylin Kabasakal hangi karakterleri sevmez?
Aylin Kabasakal, oyunculuğundaki başarısı sebebiyle karakterlerini sevmez. Her karaktere kendini verir ve başarılı olur.
Aylin Kabasakal’un hayatı hakkında ne kadar bilgiye sahibiz?
Aylin Kabasakal, halk tarafından oldukça sevilen bir oyuncudur. Kariyeri boyunca birçok başarılı işe imza atmıştır.
Aylin Kabasakal sinema kariyerine ne zaman başladı?
Aylin Kabasakal sinema kariyerine 1996 yılında ‘İstanbul Kanatlarımın Altında’ filmiyle başladı.
Aylin Kabasakal Hangi Filmde Oynadı?
Aylin Kabasakal, Çalgı Çengi İkimiz filminde rol aldı. |
Çalgı Çengi serisinin ikinci filmi olan Çalgı Çengi İkimiz‘de Aylin Kabasakal yer aldı. |
Aylin Kabasakal, 2016 yapımı Kolonya Cumhuriyeti filminde rol aldı. |
Kolonya Cumhuriyeti filminde, Aylin Kabasakal tarafından canlandırılan Zeynep karakteri yer aldı. |
Aylin Kabasakal, Kardeşim Benim filminde rol aldı. |
Aylin Kabasakal, Yol Arkadaşım filminde rol aldı.
Yol Arkadaşım filminde, Aylin Kabasakal tarafından canlandırılan Nuray karakteri yer aldı.
Aylin Kabasakal, Yok Artık filminde rol aldı.
Yok Artık filminde, Aylin Kabasakal tarafından canlandırılan Gülay karakteri yer aldı.
Aylin Kabasakal, Aşk ve Ceza dizisinde rol aldı.