Son konular

Bademlı İlköğretim Okulu Bilgileri Bigadiç Balıkesir

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
56
Coin
256,936
Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Bigadiç'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bademlı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Bademlı İlköğretim Okulu Resimleri - Bademlı İlköğretim Okulu Hakkında

Bademli Köyü Balıkesir-Bigadiç yoluna 2 km uzaklıkta olup, Bigadiç'e 9 km Balıkesir'e 32 km asfalt yolla bağlıdır.
Köyde ilk kez eğitim ve öğretim Eğitmen Mehmet BAYRAM tarafından 1939 yılında köy odası olarak yapılan binada 63 öğrenci ile öğretime başlamış ve 4 yıl devam etmiştir. 1943 yılında Eğitmen Mehmet BAYRAM'ın başka bir köye atanması ve yerine atama yapılmamasından dolayı 1955 yılına kadar 12 yıl süre ile eğitim öğretim yapılamamıştır. 1954 yılında köy halkı tarafından Kayabaşı mevkisinde tek derslikli bir okul binası yapılmıştır. Bu binada 1955 yılından itibaren 61 öğrenci ile 5 yıllık planlı öğretime başlamıştır. 1955-1974 yılları arasında eğitim ve öğretim faaliyetleri bu binada sürdürülmüştür.

Öğrenci sayısının artması, sınıf sayısının yetersiz olması nedeniyle Harmanlık bölgesinde devlet tarafından 2 derslikli bir okul yapılmıştır. 1974 yılından günümüze kadar eğitim öğretim burada devam etmektedir.
Bademlı İlköğretim Okulu Balıkesir Bigadiç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bademlı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bademlı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bademlı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Bademlı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: BADEMLI İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Bademli Köyü Bigadiç Balikesir

Telefon Numarası: 2666317649

E-mail Adresi: :[email protected]

Web Adresi: BALIKESİR - BİGADİÇ - Bademlı İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberi.biz -

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz.

Üst Alt