Son konular

Baklacı İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
56
Coin
256,936
Baklacı İlköğretim Okulu Hakkında - Baklacı İlköğretim Okulu Tanıtım - Baklacı İlköğretim Okulu Resimleri - Baklacı İlköğretim Okulu İletişim

Baklacı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz ilk olarak 1949 yılında, kerpiçten iki sınıflı olarak yapılan binasında eğitim ve öğretime açılmıştır.1965 Yılına kadar eğitim-öğretim bu binada devam etmiştir.1965 yılında iki derslikli bina yapıldıktan sonra eski kerpiç bina yıkılmıştır. 1997 yılında üç derslikli ve iki idari odalı halk devlet işbirliği ile diğer binadan bağımsız olarak bir bina daha yapılmıştır. Bu iki bina şu anda hizmet vermektedir.1997/1998 öğretim yıllında zorunlu eğitim geçilmesiyle okulumuzun 6,7 ve 8.sınıfları taşıma ile Alaşehire taşınmıştır. 2000-2001 öğretim yılında sekiz yıllık olarak açılmıştır. Şu anda sekiz yıllık olarak eğitim öğretime devam etmektedir. 2006/2007 öğretim yılında okul bünyesinde anasınıfı açılmıştır. Okulumuz bünyesinde 5 resmi, 3 geçici derslik, 1 Müdür Odası, 1 Müdür yardımcısı odası, 1 Öğretmenler odası, 1 kooperatif olarak kullanılan oda ve 2008 yılında muhtarlık tarafından yapılan tuvaletler mevcuttur.

Baklacı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Alaşehir
Okulun Telefonu: 236 653 71 97
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Baklacı Köyü
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi: [email protected]
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Baklacı İlköğretim Okulu Resimleri :