Son konular

İP TV Bazı arkadaşlara inat 2x exxen

İP-TV

Similar threads

Sevip kavusmaksa mutluluk bu aci niye ? Uzaklara inat Seviyorum .. Gözlerim kapali .. Dinliyorum .. Dalga sesleri var yüregimde .. Her vakit kiyilarima sen vuruyorsun .. Cok canim aciyor .. Nefes almak yasamin en agir yükü su anda benim icin .. Hep aklimdasin .. Gözlerim beklemekte yolunu ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  • Soru
İnatçılığın Psikolojisi, İnat Nedir?, İnatçılık Hakkında Arnavut/keçi/eşek/katır/gavur inadı La der lo demez. Atla inat olmaz. İnadım inat adım kör murat. Bir inat bin murat. Ölümüne inat. İnat iradenin eşekliğidir. Zengini hayırsız evlat, memuru boyalı avrat, çiftçiyi kuru inat batırır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
  • Soru
Rüyada İnat Etmek Görmek Ne Anlama Gelir? İnat etmek, karşısındaki kişinin isteklerine karşı direnmek anlamına gelir. Rüyada inat etmek, yaşanan bir durumda karşı tarafın isteklerine direncinizi simgeler. Bu rüya, genellikle kişinin kendini ifade etme isteğinden kaynaklanır. İnat etmek, bazen de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
  • Sabit
Merhaba Formumda tüm yetkli arkadaşlara selam .Bana gelen Dm lerden bazı şikeyet ve sitemler var Daha önceden burada görevli arkadaşlar sabit konuda kendilerine konu açmadı ..! Biliyorum,gözlemiyorum yeni gelen arkadaşımızı hoş görelim kendisi ile dm attım .BENDEN HABERSİZ KİMSE SABİT KONU...
Cevaplar
0
Görüntüleme
282
Öfke İle İlgili Şiirler Öfkeyle İlgili Şiirler Öfke Şiirleri ÖFKEMİ YÜREĞİMDE SAKLIYORUM Geceye inat uykularım isyanda yine Duygularıma inat düşüncem döndü kine Her şehit haberinde öfkem indi derine Kabaran öfkemi yüreğimde saklıyorum Lanet ettim utanmayan yüzleri gördükce Timsah gözyaşları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Üst Alt