Editör
(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Beyaz eşyada en iyi marka hangisi?
Beyaz eşya en iyi marka denilince akla gelen Samsung, teknolojik ürün sektöründe öncüdür. Beyaz eşya modellerinin dayanıklı olması en önemli özellikleri arasında bulunuyor. En iyi beyaz eşya markası olmasının bir diğer nedeni de ürünlerinde kaliteli malzemeleri kullanmasıdır.Beyaz eşya hangi marka tercih edilmeli?
Dünyanın En İyi Beyaz Eşya Markaları- 1-Siemens. Kalite dendiğinde yeni nesil mutfak eşyaları nda ilk sırada yerini alan Siemens markası ülkemizde de son yıllarda en çok rağbet gören beyaz eşya markası haline gelmiştir.
- 2-Samsung.
- 3-Bosch.
- 4-Profilo.
- 5-Arçelik.
- 6-Vestel.
- 7-Beko.
Vestel kalitelİ bir marka degildir. Vestel ben ilk mesleğe girdiğim zamanlarda çok adi bir markaydı vestelden uzak dururdum fakat sonradan toparladı kaliteyi yükseltti. beyaz eşya birazda şans işidir aslında. Fiyat performans markası diyebiliriz sanırım, ben şahsen memnunum ürünlerinden.
Arçelik ve Vestel aynı firma mı?
Arçelik ve Vestel aynı firma mı?En bilinenlerinden 2’si Vestel ve Arçelik’tir. Peki, bu iki marka arasında ne gibi farklar vardır. İşte cevabı… Arçelik ve Vestel bilinenin aksine, aynı firmalar veya kardeş firmalar değildirler, fabrikaları ve sahipleri farklıdır.
Vestel Beko aynı mı?
Vestel Beko aynı mı?öncelikle beko ile arçelik aynı marka olup pazarlama isimleri farklıdır. arçelik yaklaşık 10-15 farklı isim ile dünya piyasasında bulunmaktadır ve dünyadaki pazar payı hiçbir şekilde azımsanamayacak boyuttadır, vestel ise türkiye’nin en büyük fabrikalarından bir tanesine sahiptir izmir-manisa civarında.