Beylikdüzünden Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesine Nasıl Gidilir?

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
58
Coin
256,936
Sevdiklerinle paylaşmayı unutma !
Beylikdüzünden Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesine Nasıl Gidilir? Beylikdüzü’den Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesine ulaşmak için birkaç seçenek mevcuttur. İlk olarak, toplum sağlığına uygun olarak toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz. Beylikdüzü’nden hastaneye gitmek için otobüs veya metro kullanabilirsiniz. Otobüsle gitmek isterseniz, Beylikdüzü’nden Bağcılar istikametine giden otobüsleri tercih edebilirsiniz. Ayrıca, hastanenin yakınında bir metro istasyonu bulunmaktadır. Metro ile gitmek isterseniz, Beylikdüzü’ndeki metro istasyonundan Bağcılar yönüne giden metro hattına binerek hastaneye kolayca ulaşabilirsiniz. Diğer bir seçenek ise özel araç kullanmaktır. Beylikdüzü’nden Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesine araçla gitmek için E-5 veya TEM otoyolunu kullanabilirsiniz.
İçindekiler

Beylikdüzünden Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesine Nasıl Gidilir?​

Beylikdüzü’nden Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesi’ne ulaşmak için birkaç farklı seçeneğiniz bulunmaktadır. İşte size hastaneye nasıl gidileceği hakkında bazı bilgiler:

Otobüsle​

Beylikdüzü’nden Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesi’ne otobüsle gitmek için İETT’ye ait otobüs hatlarını kullanabilirsiniz. Özellikle 146T, 76D, 76Y, 76B, 76E, 76T gibi hatlar sizi hastanenin yakınına götürecektir. Bu hatlardan birine binerek, hastanenin bulunduğu Bağcılar bölgesine ulaşabilirsiniz. Daha sonra hastaneye yürüyerek veya taksi kullanarak ulaşabilirsiniz.

Metro ile​

Beylikdüzü’nden Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesi’ne metro ile gitmek için M3 (Başakşehir – Olimpiyat – Kirazlı) hattını kullanabilirsiniz. Beylikdüzü’nde bulunan metro istasyonundan M3 hattına aktarma yaparak Bağcılar istasyonuna kadar gidebilirsiniz. Bağcılar istasyonundan hastaneye yürüyerek veya toplu taşıma araçları ile ulaşabilirsiniz.

Taksi ile​

Beylikdüzü’nden Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesi’ne en hızlı ve konforlu şekilde taksi ile ulaşabilirsiniz. Taksi kullanarak doğrudan hastanenin önüne veya yakınına gidebilirsiniz. Trafik durumuna bağlı olarak seyahat süresi değişebilir, bu nedenle yeterli zamana sahip olduğunuzdan emin olun.

Özel Araç ile​

Beylikdüzü’nden Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesi’ne özel aracınızla gitmek isterseniz, öncelikle E-5 Karayolu’nu kullanmanız gerekmektedir. E-5 Karayolu üzerinde Bağcılar sapağından çıkarak Bağcılar bölgesine girebilirsiniz. Hastanenin bulunduğu bölgeye navigasyon veya yol tarifi kullanarak kolayca ulaşabilirsiniz. Hastane çevresinde otopark seçenekleri bulunmaktadır, ancak yoğunluk durumuna göre park yeri bulmakta zorlanabilirsiniz, bu nedenle erken gitmenizde fayda vardır.

Yürüyerek​

Eğer yakın bir mesafede yaşıyorsanız, Beylikdüzü’nden Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesi’ne yürüyerek de ulaşabilirsiniz. Yürüyüş rotasını navigasyon veya harita uygulamalarından takip ederek hastaneye doğrudan yürüyebilirsiniz. Bu seçenek, trafiğin yoğun olduğu saatlerde veya kısa mesafelerde tercih edilebilir.
Önemli Not: Seyahat ettiğiniz güzergah ve ulaşım seçenekleri, trafik durumuna, toplu taşıma saatlerine ve diğer etkenlere bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle seyahat etmeden önce güncel bilgileri kontrol etmeniz önemlidir. Hastaneye giderken COVID-19 önlemlerine dikkat etmeyi unutmayın ve gerektiğinde maske takın, sosyal mesafeyi koruyun.

Beylikdüzünden Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesine Nasıl Gidilir?​

Beylikdüzü Metrobüs durağından 34AS veya 34B numaralı otobüslerle hastaneye gidebilirsiniz.
Beylikdüzü sahilinden kalkan deniz otobüsüyle Bakırköy İDO’ya geçip, oradan minibüsle hastaneye ulaşabilirsiniz.
Beylikdüzü dolmuşlarından birine binerek hastanenin önünde inebilirsiniz.
Beylikdüzü Metro istasyonundan M3 Metro hattıyla Kirazlı’ya geçip, oradan metrobüse binerek hastaneye ulaşabilirsiniz.
Beylikdüzü E-5 üzerinden Bağcılar istikametine giden bir otobüsle hastaneye gidebilirsiniz.

Beylikdüzü Metrobüs durağından 34AS veya 34B numaralı otobüslerle hastaneye gidebilirsiniz.
Beylikdüzü sahilinden kalkan deniz otobüsüyle Bakırköy İDO’ya geçip, oradan minibüsle hastaneye ulaşabilirsiniz.
Beylikdüzü dolmuşlarından birine binerek hastanenin önünde inebilirsiniz.
Beylikdüzü Metro istasyonundan M3 Metro hattıyla Kirazlı’ya geçip, oradan metrobüse binerek hastaneye ulaşabilirsiniz.
Beylikdüzü E-5 üzerinden Bağcılar istikametine giden bir otobüsle hastaneye gidebilirsiniz.