Beyyazı İlköğretim Okulu Hakkında - Beyyazı İlköğretim Okulu Tanıtım - Beyyazı İlköğretim Okulu Resimleri - Beyyazı İlköğretim Okulu İletişim
Beyyazı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Kasabamızda okul ilk olarak 1935 yılında eğtim öğretime başlamıştır. Zaman içerisinde ihtiyaçlara cevap vermeyen o bina yıkılıp yerine 1961 yılında 3 derslikli bir bina yapılmıştır.Bu binamızda 1999-2000 eğitim öğretim yılına kadar hizmet vermiş, 2007 yılında güvenlik tedbirleri gereğince yıkılmıştır.
Okulumuzda tüm sınıflarımız üç şube olup,ikili öğretim yapılmaktadır.2008-2009 eğitim-öğretim yılında da okul bahçemizde bulunan 2 binamızda, 640 öğrencimiz ve 29 kişilik kadromuzda eğitim-öğretime devam ediyoruz.
Beyyazı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: (272) 2423033
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Beyyazı Kasabası
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi: 439088@meb.k12.tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Beyyazı İlköğretim Okulu Resimleri :
Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - meb.gov.tr
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
Beyyazı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Kasabamızda okul ilk olarak 1935 yılında eğtim öğretime başlamıştır. Zaman içerisinde ihtiyaçlara cevap vermeyen o bina yıkılıp yerine 1961 yılında 3 derslikli bir bina yapılmıştır.Bu binamızda 1999-2000 eğitim öğretim yılına kadar hizmet vermiş, 2007 yılında güvenlik tedbirleri gereğince yıkılmıştır.
Okulumuzda tüm sınıflarımız üç şube olup,ikili öğretim yapılmaktadır.2008-2009 eğitim-öğretim yılında da okul bahçemizde bulunan 2 binamızda, 640 öğrencimiz ve 29 kişilik kadromuzda eğitim-öğretime devam ediyoruz.
Beyyazı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: (272) 2423033
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Beyyazı Kasabası
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi: 439088@meb.k12.tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Beyyazı İlköğretim Okulu Resimleri :