Modoratör
Tanınmış Üye
Bob lob saç kesimi ne demek?
Long bob, lob ya da uzun bob… Tüm bu terimler, omuz hizası uzunluğundaki saçların boylarına kesim esnasında doğal bir bombe verilerek dinamik ve hacimli bir görünüme kavuşturulmasını sağlayan saç kesimini ifade eder.Uzun bob kesim kimlere yakışır?
Lob saç kesimi kimlere yakışır? Cevap basit: Herkese! Lob kesimin en dikkat çeken özelliklerinden biri neredeyse her yüz şekline ve saç yapısına kolayca uyum sağlaması. Modern bir tarzı öne çıkaran bu saç modeli oval, üçgen, kare, elmas, uzun gibi yüz şekilleriyle doğal bir uyum yakalar.Bob kesim mi?
Bob kesim, çene hizasında kesilen ve ense kısmında hafif bir bombe yaratılan saç kesimidir. Kesimin bombeli bir görünüme sahip olması, boynunuzu daha ince ve zarif bir görünüme kavuşturmanızı sağlar. Bob kesimde saçlar ense hizasından önlere gidildikçe hafif bir eğimle uzar.Wob saç kesimi nedir?
Wob saç kesimi nedir?Wob, wave ve bob kelimelerinin birleşiminden bir araya geliyor. Yani aslında omuz hizasında biten dalgalı saçları temsil ediyor. Son dönemde sıklıkla karşımıza çıkan bu saç modeli, özellikle saçları ile fazla uğraşmak istemeyenler için ideal.
Uzun küt saç modelleri kime yakışır?
Uzun küt saç modelleri kime yakışır?Son zamanlarda çok fazla moda olan küt kesim saç modelleri, yuvarlak ve oval yüz hatlarına sahip kadınlarda alımlı bir görünüm sağlar. Oval yüz hatlarına sahip olanlar için oldukça ideal olan küt saç kesimi, elmacık kemiklerini belirginleştirip yüz şeklini ortaya çıkarmaya yardımcı olur.
Küt saç herkese yakışır mı?
Küt saç modelleri yuvarlak ve oval yüz hatlarına sahip kadınlar için ideal olsa da, farklı çeşit kesim stilleri ile her yüz tipine göre uyarlanır.Küt saça hangi renk yakışır?
Kısa saçlara en çok yakışan saç renkleri- Çikolata kahve kısa saçlar.
- Kısa saça ombre.
- Badem kahve kısa saçlar.
- Platin sarı kısa saçlar.
- İki farklı renkli kısa saçlar.
- Ombreli bob.
- Pembe kısa saçlar.
- Kısa saça balyaj.
Asimetrik saç kesimi ne demek?
Bu saç kesiminde saçınızın arka kısmı tamamen küt kesilirken, önlere doğru saçlarınız çene hizasına ya da biraz daha uzun bir boyda kesilir. Bu asimetrik kesim düzgün yapıldığında saçınızdaki farklı form göz alıcı olmaya yetecektir. Bu tarz uzun asimetrik bir saç kesiminiz varsa kusursuz bir görünüm yaratın.Bob kesim kime yakisir?
Bob kesim kime yakisir?Genel olarak kısa saç şekli olarak bilinen Bob saç kesimi kimlere yakışır? Yüz tiplerine göre bu saç kesimini kullanacak kişiler çeşitlenebilmektedir. Kıvırcık modellerinde daha modern bir görünüm yakalamak mümkün olmaktadır. Bu nedenle saçları kıvırcık olan kişilere önerilen kesim türlerinden bir tanesidir.
Bob saç nasıl şekil verilir?
Bob saç nasıl şekil verilir?Saç spreyi ve kuru şampuan yardımı ile gün boyu şeklini koruyan doğal dalgalara sahip olabilirsiniz. Kısa bob saç kesimini hareketlendirmek amacı ile kâküllerden de faydalanabilirsiniz. Böylece saçlarınızdaki şekli kâküllerinize de kolaylıkla verebilirsiniz.
Lob saç kimlere yakışır?
Lob saç ne demek?
Lob saç kesimi, aslında uzun bob saç kesimi anlamına gelir. Yani kısa bir bob ile orta uzunlukta bir kesim arasında bir yerdedir.Bob saç modeli Hangi yüze gider?
Küt modellere kıyasla daha katlı bir kesime sahip olan dalgalı bob modellerini kolaylıkla şekillendirebilir, saçlarınızda dinamik ve şık bir görünüm yaratabilirsiniz. Bu modeller yuvarlak, oval ve üçgen yüz şekilleri için ideal tercih olabilir.Kısa bob kesim hangi yüze yakışır?
Kısa bob kesim hangi yüze yakışır?Evde kısa bob saç kesimi nasıl yapılır?
Evde kısa bob saç kesimi nasıl yapılır?Evde Bob Saç Kesimi Nasıl Yapılır?
- Saçımı ortadan ayırıyorum.
- Kulaklarımın arkasından ensemin alt kısmında ortada topluyorum.
- Kesmek istediğim bölümü toka takarak işaretliyorum.
- Tokanın altından makas ya da saç kesim makinesiyle kesiyorum.
- Saçımın uç kısımlarına küçük bir makasla dik kesimler atıyorum.