Her birinizin öbür farklı hayalleri olduğunu ve bu doğrultuda birikimler yaptığınızı biliyoruz Lakin büyük hayallere gelmek, yapacağınız birikimlerle o kadar de mümkün olmaz Tasarrufların yanına ayrıca birikimlerinizi değerlendirmeniz gerekir Bunun için de karşınıza çoğu usul çıkar Fiziki yatırımlar olduğu gibi günümüzde oldukça yaygın olan online yatırımlar da revaçtadır Borsa da vaktiyle fiziki yatırımının yapıldığı ama internetin ve teknolojinin gelişmesiyle birlikte online yatırımının yapılmaya başlandığı bir piyasadır Geçmişinin fazla eskiye dayanması, tüm dünya tarafından bilinmesine ve kullanılmasına sebep olmuştur Bu Vesile Ile eskilerden bu zamana dek birikimlerini değer biçmek isteyen kişiler, borsaya bir göz gezdirmişlerdir Muhakkak riskleri göze alarak kazançlı yatırımlar yapmak isteyen tüm yatırımcılar ise borsayı tercih ederler Lakin sadece tercih etmekle kalırlarsa birikimlerini çoğunlukla kaybederler Tercih ettikleri gibi belirli gereklilikleri yapmaları önemlidir Bunların en başında ise borsa piyasasının bilinmesi kazanç Eğer işlemlerinizi piyasayı bilmeden yapmaya kalkarsanız, muhtemelen yanlış işlemler yapar ve elinizde bulunan birikimlerinizi de kaybedersiniz Böyle bir riske girmektense borsa hakkında eğitim almalı ve yapmanız gerekenleri bilmelisiniz Bu sebeple borsanın eğitimlerini veren modeller hakkında veri vermekte fayda vardır Borsa Hakkında Seminerler img Borsa Hakkında Seminerlersrc http:bilgilihocamcominternaldatasborsaegitimmodellerinelerdir5c30cfa2bb741alt Borsa Hakkında Seminerler 700 300Günümüzde hemen her konu hakkında öbür seminerler düzenlenir Seminerler hızlandırılmış eğitimler gibidir Konunun uzmanı kadar verilir ve belirli bir sürede o konuyu izah etmek amaçlanır Borsa hakkında da bu şekilde birçok seminer verilmektedir Bilhassa borsada bulunmanız ve işlemlerinizi yapmanız için gerekli olan arabulucu kurumlar göre düzenlenir Aracı kurumların internet sitelerini peşine düşüp takip ederek seminer uygulamalarını denetleme edebilirsiniz Seminerin yapıldığı vakit dilimine tarafından kendinizi ayarlayarak katılım sağlayabilirsiniz Bu Vesile Ile ayrıca borsanın uzmanlarından eğitim almış olur ayrıca de aklınızda herhangi bir soru işareti kalmadan evinize dönmüş olursunuz Seminerlere ayıracak vaktiniz olduğunu görüyor ve size bu nesil modelin iyi geleceğinizi düşünüyorsanız, borsayı bu şekilde öğrenebilirsiniz Böylelikle seminerler için katılımlarınızı bildirerek, belirlenen tarih ve saatte orada bulunur ve piyasa hakkında data edinebilirsiniz Bir De soru cevap şeklinde gerçekleşen bu eğitim modelinde, aklınıza takılan çoğu konu hakkında doğru cevaplara ulaşabilirsiniz Borsa Okulu img Borsa Okulusrc http:bilgilihocamcominternaldatasborsaegitimmodellerinelerdir5c30cfa2cc696alt Borsa Okulu 700 300Borsa okulu kavramı fazla yeni kurulan bir yapılaşmadır Son zamanlarda vakti olan yatırımcılar için önemli ağırlık sağlamaktadır Okul edasında gerçekleşen eğitimler, hem teorik keza de uygulamalı olarak verilmektedir Bu Vesile Ile borsanın her ayrıntısını detaylı bir biçimde öğrenerek neler yapmanız gerektiği hakkında bilgilenirsiniz Keza uzun bir zamana yayılmış bu eğitim türünde borsa hakkında önemli bir gelişme görürsünüz Borsada nasıl yatırım yapacağınızı, platformları nasıl kullanacağınızı, yatırım araçları hakkındaki bilgilerinizi, inceleme kullanımlarını, piyasa risklerini ve önlenmesini başarılı bir şekilde öğrenebilirsiniz Eğer bu vakitleri ayırabilir ve yatırımlar için sabırsız olmazsanız, sonucunda oldukça başarılı işlemler gerçekleştirirsiniz Aracı Kurumların Sunduğu Eğitim Seçenekleri img Aracı Kurumların Sunduğu Eğitim Seçeneklerisrc http:bilgilihocamcominternaldatasborsaegitimmodellerinelerdir5c30cfa2dc2ccpngalt Aracı Kurumların Sunduğu Eğitim Seçenekleri 700 300Aracı kurumlar borsada işlemlerinizi yapmanız için gerekli olan şirketlerdir Onlar olmadan işlemlerinizi gerçekleştirmeniz imkânsızdır Kurum seçimi bu sebeple önemlidir Eğitim modelleri geniş olan ve bu konuda kendini geliştirmiş olan aracı kurumu seçmelisiniz Bu Vesile Ile kurumlar işlemleriniz için tezgâhtar olabileceği gibi piyasayı öğrenmeniz için de yardımsever olur Arabulucu kurumların seminerler, online videolar, bilirkişi yardımları olduğu gibi demo hesap uygulamaları da vardır Bu eğitim seçenekleri aralarında en önemlisi ise demo uygulamalardır Borsayı birebir görebileceğiniz ve işlemleri yapabileceğiniz bu hesaplarda herhangi bir riskiniz bulunmaz Çünkü işlemlerinizi sanal paralar ile gerçekleştirirsiniz İstediğiniz her arabulucu kullanabilir ve yatırımını gerçekleştirebilirsiniz Bu Vesile Ile borsanın teorik bilgilerini uygulamalar ile öğrenirsiniz Demo hesapların kullanımları öteki eğitim modelleriyle birlikte daha etkin olmaktadır Süresi daha kısa sürebilir ve işlemlerinizi yaparken daha ayrı düşünerek kendinizi sınayabilirsiniz Borsanın riskleri hakkında veri sahibi elde etmek için buraya bakın Hem demo hesaplarda kendinizi ciddi anlamda geliştirir ve yatırım stratejilerinizi oluşturursunuz Her türlü işlemi korkusuzca yapmanız, sorgulamanızı çoğaltır ve işlemleri daha iyi görmenizi sağlar Böylelikle borsa hakkında çoğu konuyu deneyerek öğrenir ve bilgilerinizin daimi olmasını sağlarsınız Bu yüzden demo hesapta yapacağınız yatırımlara tartı vermelisiniz Bu Vesile Ile reel piyasada işlemlerinizi kolaylıkla oluşturarak, kazançlarınızı sağlarsınız İnternet Araştırmaları ve Online Videolar img İnternet Araştırmaları ve Online Videolarsrc http:bilgilihocamcominternaldatasborsaegitimmodellerinelerdir5c30cfa354e96alt İnternet Araştırmaları ve Online Videolar 700 300Artan teknoloji ve yaygınlaşan internet ile çoğu bilgiye kolaylıkla ulaşabilmekteyiz Bu şart kesinlikle ancak yatırım piyasaları için de geçerlidir Borsa hakkında hangi bilgiye gelmek isterseniz arama motorlarına yazarak ister yazılı ister video olarak ulaşabilirsiniz Bunlar size öncülük etmek ve eğitmek amacıyla hazırlanmıştır İnternetin kolay kullanımı, istenilen yerde ulaşılması ve birçok bambaşka türde modeli bulundurması bir uçtan bir uca eğitimleri rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz Bu Vesile Ile kendinize uygun olan eğitim modelini seçer ve zorunlu bilgileri alabilirsiniz Borsa hakkındaki bütün incelikleri öğrenerek, başarılı yatırımlar gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz sizlere bilgilihocamcom farkıyla sunulmuştur