Bulaşık Makinesi Hakkında Puf Noktalar

SoruCevap

Üye
Tepkime
62
Coin
256,936
Evde Uygulanan Pratik Bilgiler
Bulaşık Makinesi Hakkında Puf Noktalar

Arkadaşlar sizlerle bulaşık makinesi hakkında kucuk ama sağlık acısından oldukca onemli olan bir kac oneri paylaşmak istiyorum uygulayıp uygulamamak sizlere kalmış bu konuda tamamen ozgursunuz imagesbulasikmakinesihakkindapufnoktalar5ad13c826fff8png

Oncelikle Tahta kaşıklardan başlıyalım ben oğrendiğimden buyana hatta diyebilirimki Bulaşık Makinesini aldığımdan itibaren makineme tahta kaşık koymam elimde yıkarım sebebine gelirsek hemen acıklamaya calışayım Tahta kaşık yada tahta saplı bıcak diyelim ama onemli olan tahta kaşıklar diye duşunuyorum makinede yıkandıkdan sonra siz bu kaşıklarla yemek yaptığınızda tahta kaşığın yıkanırken emdiği deterjan yaptığınız yemeğe geciyor ve bu bir cok hastalığa davatiye cıkarıyor

Onerim sizlerde tahta kaşıklarınızı mutlaka elinizde yıkayın

İkinci olarak plastikler kesinlikle plastik mutfak arac gereclerinizide bulaşık makinesine koymayın dikkat edin eğer plastik birşey koymuş iseniz makinenize bulaşıklarınız ıslak olacakdır kurumamış olduklarını goreceksinizPlastiklerin icerisinde bulunan kanserojen maddelerinde bu yolla bulaşıklarımıza gectiğini biliyorum oğrendiğmden bu yana aynı şekilde bulaşık makineme plastik hicbirşey koymuyorum gercekten buda cok onemli Ailenizin sağlığını duşunuyorsanız bunlara dikkat edin lutfen

Son olarak yakın zamanda annemden oğrendiğim birşeyi de yazıym denedim gercekten sonuc harika oldu Ben parlatıcıda kullanmıyorum bulaşık makinemde uzun zmaandır kullandığım limonları atmıyorum makinedeki kaşık bolumune bir catala batırıyorum yada oylece bırakıyorum deneyin ve farkı gorun kaşık,catal ve bıcaklarınız pırıl pırıl oluyorimagesbulasikmakinesihakkindapufnoktalar5ad13c83c306bgif

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt