C Vitamini Kaynakları

Konuyu Yükselt

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
1
Çözümler
1
Tepkime
41
Puanları
318
Yaş
35
Coin
256,935
C Vitamini Kaynakları nelerdir
C vitamini nelerde bulunur
C vitamini içeren besinler, yiyecekler

C vitamini bulunan besinler:


C vitamini en çok taze meyve ve sebzelerde yer alır. Kırmızı Biber, Portakal, Greyfurt, Üzüm, Kavun, Kivi, Mandalina, Mango, Ahududu, Çilek, Armut, Karpuz, Kuşburnu, Maydanoz, Domates bol C vitamini içerir.
Yeşil sebzeler, avokado, karnabahar, lahana, patates, bezelyede de C Vitamini vardır.
 

Similar threads

  • Soru
C Vitamini Kaynakları nelerdir C vitamini nelerde bulunur C vitamini iceren besinler, yiyecekler C vitamini bulunan besinler: C vitamini en cok taze meyve ve sebzelerde yer alır Kırmızı Biber, Portakal, Greyfurt, Uzum, Kavun, Kivi, Mandalina, Mango, Ahududu, Cilek, Armut, Karpuz, Kuşburnu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  • Soru
Vitaminler sağlıklı yaşamın vazgecilmez bir parcası olan organik bileşiklerdirC Vitamini vucudun savunma sisteminin guclenmesini nezle ve gripde oluşan belirtilerin hafiflemesini ve besinlerle vucuda alınan demirin emiliminin artmasını sağlayabilen bir maddedir C Vitamini vucudumuzda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
15
  • Soru
C Vitamini içerin Yiyecekler C Vitamini Yiyecekler nedir C Vitamini Yiyecekler C Vitamini Yiyecekler Limon, greyfurt, portakal, çilek, kivi, frenk üzümü, en çok C vitamini içeren meyveler arasındadır. Lahana, domates, kuşburnu, karnabahar, ıspanak, maydanoz, turp, patates, yeşil biber gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  • Soru
C Vitamini İçeren Besinler C Vitamini İçeren yiyecekler C Vitamini İçeren Besinler C Vitamini İçeren Besinler Yeşil biber, brokoli, karnabahar, domates, lahana, kereviz, marul, brüksel lahanası, maydanoz, kuşkonmaz, tatlı ve beyaz patates, pazı, şalgam, kivi, limon, portakal, greyfurt, çilek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
  • Soru
C vitamini olan besinler C vitamini bulunan yiyecekler, besinler C vitamini iceren besinler: Yeşil biber, brokoli, karnabahar, domates, lahana, kereviz, marul, bruksel lahanası, maydanoz, kuşkonmaz, tatlı ve beyaz patates, pazı, şalgam, kivi, limon, portakal, greyfurt, cilek, papaya, mango...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Üst Alt