Son konular

Cahit Bağcı Kimdir - Cahit Bağcı Biyografisi

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
57
Coin
256,936
Cahit Bağcı Biyografi,
Cahit Bağcı Kimdir Özgeçmişi,
Cahit Bağcı Hakkında Bilgi

Cahit Bağcı 25 Haziran 1964 yılında Çorum Osmancık'ta doğdu. Babasının adı Ömer, annesinin adı Fatma'dır. Sosyolog; Orta Doğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nü bitirdi.

Yüksek lisansını ODTÜ Sosyoloji Bölümü'nde, doktorasını İngiltere'de Manchester Üniversitesi'nde tamamladı. 1988'de DPT Sosyal Planlama Başkanlığı Uluslararası Teknik İşbirliği sektöründe çalışmaya başladı. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde araştırma görevlisi oldu. İngiltere'de Manchester Üniversitesi Türk Öğrenci Derneğini kurdu ve Genel Sekreter ve Muhasiplik yaptı. İngiltere Türk Öğrenci Dernekleri Federasyonu Üyesi oldu.

YYÜ Sosyoloji Bölümü'nde Yardımcı Doçent ve Anabilim Dalı Başkanı olarak görev yaptı. Van İli Ceza İnfaz Kurumları ve Tutukevleri İzleme Kurulu Üyesi ve Raportörlüğü görevinde bulundu.

DPT Müsteşarlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi'nde Koordinatörlük ve Müsteşarlık Müşavirliği görevi yürüttü. Yerli ve yabancı dergilerde çok sayıda makalesi bulunmaktadır. Çok iyi düzeyde İngilizce, orta düzeyde Almanca ve Arapça bilen Bağcı, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Similar threads

• Soru
Cahit Bağcı Biyografi, Cahit Bağcı Kimdir Özgeçmişi, Cahit Bağcı Hakkında Bilgi Cahit Bağcı 25 Haziran 1964 yılında Çorum Osmancık'ta doğdu. Babasının adı Ömer, annesinin adı Fatma'dır. Sosyolog; Orta Doğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nü bitirdi. Yüksek lisansını ODTÜ Sosyoloji...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
  • Soru
Cahit Arf ,Cahit Arf Kim,Cahit Arf ın hayatı,Cahit Arf biyografi,Cahit arf eserleri Cahit Arf Kimdir - Cahit Arf Hayatı Cahit Arf (1910 - 26 Aralık 1997 ) Türkiyeli matematikçidir. Kendi adıyla bilinen teoremleri, dünya çapında tanınmasını sağlamıştır. Cahit Arf 1910 yılında Selanik Kaylar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
  • Soru
Reşit Emre Kongar, 13 Ekim 1941'de İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Şişli Terakki Lisesinde gören Emre Kongar, 1958-1959 öğretim yılında mezun oldu. 1963 yılında Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye ve İktisat Bölümü'nü bitirdi. 1964 yılında Birleşmiş Milletler bursu ile Sosyal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
  • Soru
Yüksel Özden, Yüksel Özden Kimdir, Yüksel Özden Biyografisi, Yüksel Özden Hakkında Bilgi Yüksel Özden Kimdir, Hayatı, Özgeçmişi Yüksel Özden, 5 Eylül 1963'te Muğla'da doğdu. Babasının adı Hüseyin, annesinin adı Saniye'dir. Öğretim Üyesi; Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
  • Soru
Yüksel Özden, Yüksel Özden Kimdir, Yüksel Özden Biyografisi, Yüksel Özden Hakkında Bilgi Yüksel Özden Kimdir, Hayatı, Özgeçmişi Yüksel Özden, 5 Eylül 1963'te Muğla'da doğdu. Babasının adı Hüseyin, annesinin adı Saniye'dir. Öğretim Üyesi; Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Üst Alt