Çalca İlköğretim Okulu Hakkında - Çalca İlköğretim Okulu Tanıtım - Çalca İlköğretim Okulu Resimleri - Çalca İlköğretim Okulu İletişim
Çalca İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Çalca İlköğretim Okulu 1938 yılında köy içinde bir odada açılarak eğitim - öğretim faaliyetlerine başlamış ve bu durum 1963 yılına kadar devam etmiştir. 1963 yılında şu anki yerine taşınmış ve prefabrik olarak okul binası inşa edilmiştir. 1985 yılında iki derslikli ek bina yapılmış, bu durum 1997 yılına kadar devam etmiştir.
1997 yılında prefabrik binanın aşırı yıpranması ve ihtiyacı karşılamaması nedeniyle aynı alana devlet vatandaş işbirliği ile 12 derslikli 3 idare odalı yeni bina inşaatına başlanmış ve 1998 yılında bina tamamlanarak kullanıma girmiştir. 2005 yılında kalorifer tesisatı kurularak ısınma sorunu çözülmüştür. Okulumuz 1 bilişim teknolojileri sınıfı, 1 fen ve teknoloji labratuarı, 1 kütüphane,kantini ile modern eğitimin gereklerini yerine getirmeye çalışmaktadır.
Çalca İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Hocalar
Okulun Telefonu: (272) 554 80 73
Okulun Faksı: (272) 554 80 73
Okulun Adresi: Çalca Köyü
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi: 432361@meb.k12.tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Çalca İlköğretim Okulu Resimleri :
Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - meb.gov.tr
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
Çalca İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Çalca İlköğretim Okulu 1938 yılında köy içinde bir odada açılarak eğitim - öğretim faaliyetlerine başlamış ve bu durum 1963 yılına kadar devam etmiştir. 1963 yılında şu anki yerine taşınmış ve prefabrik olarak okul binası inşa edilmiştir. 1985 yılında iki derslikli ek bina yapılmış, bu durum 1997 yılına kadar devam etmiştir.
1997 yılında prefabrik binanın aşırı yıpranması ve ihtiyacı karşılamaması nedeniyle aynı alana devlet vatandaş işbirliği ile 12 derslikli 3 idare odalı yeni bina inşaatına başlanmış ve 1998 yılında bina tamamlanarak kullanıma girmiştir. 2005 yılında kalorifer tesisatı kurularak ısınma sorunu çözülmüştür. Okulumuz 1 bilişim teknolojileri sınıfı, 1 fen ve teknoloji labratuarı, 1 kütüphane,kantini ile modern eğitimin gereklerini yerine getirmeye çalışmaktadır.
Çalca İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Hocalar
Okulun Telefonu: (272) 554 80 73
Okulun Faksı: (272) 554 80 73
Okulun Adresi: Çalca Köyü
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi: 432361@meb.k12.tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Çalca İlköğretim Okulu Resimleri :