Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Çalışlı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Çalışlı İlköğretim Okulu Resimleri - Çalışlı İlköğretim Okulu Hakkında
Çalışlı İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çalışlı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çalışlı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çalışlı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Çalışlı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ÇALIŞLI İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: ÇALIŞLI KÖYÜ
Telefon Numarası: 2565441483
Faks Numarası:Bilgi Yok
E-mail Adresi :Bilgi Yok
Web Adresi:Çalışlı İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi.biz -
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz.
Çalışlı İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çalışlı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çalışlı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çalışlı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Çalışlı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ÇALIŞLI İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: ÇALIŞLI KÖYÜ
Telefon Numarası: 2565441483
Faks Numarası:Bilgi Yok
E-mail Adresi :Bilgi Yok
Web Adresi:Çalışlı İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi.biz -
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz.