Can Sıkıntısı Nasıl Gecer

SoruCevap

Üye
Tepkime
62
Coin
256,936
Sebebini bilmediğiniz bir sıkıntımı va ricinizde nedense hicbirşeyden zevk almıyor ve surekli canınızın sıkılmasından mı şikayetci oluyorsunuz o zaman bu sıkıntılarınızı gidermenizde sizlere yardımcı olacak yazımızı mutlaka okumanızı tavsiye ediyorum

Hayatımızda bazı anlar vardır gercekten hayattan zevk almaz ve etrafımızda olan guzellikleri de goremez hale geliriz Bunun genel bir adını bircoğumuz biliyoruz evet cevaplarınızı duyar gibi oldum bunun adı Can Sıkıntısıdır

Zaman zaman insanın hicbir şeyden zevk alamadığı, hicbir faaliyette bulunmak istemediği, hayatın guzel yonlerini goremediği, can sıkıntılı zamanları olur Boyle anlarda buyuk bir bunalıma duşeriz, eğer bu durumdan kurtulamazsak ruh sağlığımız tehlikeye girebilir Bunu onlemek icin hayattaki ufak detayları yakalamayı bilmemiz gerekmektedirMaddi aclık insanı boyle perişan boyle zayıf boyle gucsuz ediyor

Peki Can Sıkıntsını gidermek icin ise biz insanlar genel anlamda buyuk bir uğraş ve caba gosteriyormuyuzCan sıkıntısı durumunda yapmanızı tavsiye edeceğim şeylerden ilki Allah'ı bol bol zikretmeniz olacaktırMutlaka bu konuyu ciddiye alın yapılması gereken en ciddi ve en guclu cozum yolu budurCan Sıkıntısı durumlarında Allah'ı daha cok anmak sizi rahatlatacak ve daha pozitif duşunmenizi sağlayacaktırBu gibi durumlarda okumanız icin sizlere kısa bir dua paylaşmak istedim Dinimizde Can Sıkıntısı icin okunacak bir Dua vardır

Ya Vedud ! Ya Vedud ! Ya Vedud ! Ya zelArşilMecid! Ya Mubdiu, Ya Muidu! Ya Fealun lima yurid! Eseluke bi nuri vechikellezi melee erkane arşike ve eseluke bi gudretikellezi kadderte biha ala halkike ve bi rahmetikellezi vesite kulle şeyin la ilahe illa ente, Ya Muğisu eğisni, Ya Muğisu eğisni, Ya Muğisu eğisni

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt