Son konular

Çanakçı İlköğretim Okulu Bilgleri Demirci Manisa

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
56
Coin
256,936
Çanakçı İlköğretim Okulu Hakkında - Çanakçı İlköğretim Okulu Tanıtım - Çanakçı İlköğretim Okulu Resimleri - Çanakçı İlköğretim Okulu İletişim

Çanakçı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1958 yılında hizmete açılmış olup 1998 yılına kadar ilkokul iken bu tarihten sonra Birleştirilmiş Sınıflı İlköğretim Okulu adını almıştır. 1-5 Birleştirilmiş sınıf bir arada öğrenim görmektedir

VİZYONUMUZ

Eğitim teknolojisinden olabildiğince yararlanmak, bireysel yeteneklerin gelişimini sağlayarak üretkenliği arttırmak, öğrenci merkezli eğitim uygulamak, sağlıklı ve mutlu toplum oluşturma yolunda bireyleri bilinçlendirmek, diğer okullara örnek teşkil edecek bir okul konumuna gelmektir.

MİSYONUMUZ

Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak;
Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek

Çanakçı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Demirci
Okulun Telefonu: 236 493 31 48
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Çanakçı Köyü
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi: [email protected]
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Çanakçı İlköğretim Okulu Resimleri :