Son konular

Çukurca Şehit Veli Selçuk İlköğretim Okulu Bilgileri Domaniç Kütahya

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
53
Coin
256,936
Çukurca Şehit Veli Selçuk İlköğretim Okulu Hakkında - Çukurca Şehit Veli Selçuk İlköğretim Okulu Tanıtım - Çukurca Şehit Veli Selçuk İlköğretim Okulu Resimleri - Çukurca Şehit Veli Selçuk İlköğretim Okulu İletişim

Çukurca Şehit Veli Selçuk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1943 yılında Devlet-Vatandaş işbirliği ile yanan ilkokul binasının yerine dört derslikli ve iki lojmanlı olarak inşa edilmiştir.Okul adını köyden almaktadır.1974-1975 yıllarında ana binadan 300 metre uzaklıkta 2 derslik ek bina yapılmıştır.Yapılan bu ek binada 1977-1978 Eğitim-Öğretim yılında Ortaokul açılmıştır.18/10/1990 yılında ilkokul ile birleşerek ilköğretim okulu olmuştur.Devlet-Vatandaş işbirliği ile yapılan bu binalara 3 derslik bina 1991 yılında eklenmiştir.
1999 yılında İl Özel İdaresi tarafından eski okuldan 500-600 metre aşağıda bulunan şu anki bina 12 derslik olarak yapılmıştır.Ve bu binada eğitim öğretim devam etmektedir.Okulumuz adını ise 01.07.1999 yılında Bingöl Karlıova’da haince pusuya düşürülerek Şehit olan Uzman Çavuşumuz Veli SELÇUK’tan almıştır.
Okulumuzdan şu ana kadar mezun olan öğrenci sayısı ise 585’dir.

OKULUMUZUN BAŞARILARI

Okulumuzdan 2007 yılı OKS sınavlarına giren 14 öğrenciden 4 öğrenci Anadolu Lisesi ,
5 öğrenci Anadolu Meslek Lisesini kazanmıştır. 2007 DPY Ve Bursluluk Sınavında
ise 4 öğrencimiz yatılılık 3 öğrencimiz bursluluk sınavını kazanmıştır.
Okulumuzdan 2008 yılı OKS sınavlarına giren 14 öğrenciden 1 Öğrenci Anadolu
Öğretmen Lisesi, 4 Öğrenci Anadolu Lisesi, 2 Öğrenci Sağlık Meslek Lisesi, 4 Öğrenci
Anadolu Meslek Lisesini kazanmıştır.
2008-2009 Eğitim Öğretim Yılı sonunda okulumuzdan 3 Öğrenci Anaolu Öğretmen Lisesi,
9 Öğrenci Anadolu Lisesi, 2 Öğrenci Sağlık Meslek Lisesi,13 Öğrenci ise Anadolu
Meslek Lisesine yerleşmiştir.
2007 yılında okulumuz BEYAZ BAYRAK alarak örnek okul olma özelliğini sürdürmektedir.

Okulumuz 2005-2006, 2006-2007 Eğitim Öğretim Yıllarında Kütahya Valiliğince Başarı
Belgesi ile ödüllendirilmiştir.

Misyonumuz

Biz, Çukurca Şehit Veli Selçuk İlköğretim Okulu Olarak ;
Atatürk İlkelerinin Işığında , Milli Eğitimimizin Temel Amaçları Doğrultusunda Milli Ve Manevi Değerlerimize Bağlı, Aydın Fikirli, Çağdaş Düşünceli Sorumluluk Duygusu Gelişmiş, kendine güvenen 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına ,Ülkemizin İhtiyaç Duyduğu Alanlarda Yüksek Öğrenime Öğrenci Yetiştirmek İçin Varız.

Vizyonumuz

Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Dünya standartlarını yakalama yolunda demokratik, laik, çağdaş bireyler yetiştirebilmek , bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.

İNANDIĞIMIZ İLKELER...

Bizi , Öğrencilerimizi,Velileri Ve Okulumuzun İçinde Bulunduğu Toplumu Yönlendirecektir.

İşte Bütün Bu İlkeler;
Bizim Hep Birlikte Yapacağımız Çalışmaları Şekillendirecek Ve Alacağımız Kararları Etkileyecektir.

inanıyoruz Ki...

Kim olursa olsun bütün öğrencilerimize ve çalışanlarımıza insan olarak saygı duyar, onları koruyup gözetiriz.

inanıyoruz Ki...

Kültürel değerlerimizi koruyup geliştirirken, ailemizi, yurdumuzu, milletimizi yürekten severiz ve vatanseverliğin ölçüsünü ona hizmette görürüz.

inanıyoruz Ki...

Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz,kendimizi sürekli yeniler, geliştiririz. azla yetinmez, her zaman daha fazlasını isteriz.

inanıyoruz Ki...

Aklın ve bilimin ışığında pozitif düşünmeye,sorunun değil, çözümün bir parçası olmaya çalışırız.

inanıyoruz Ki...

Öğrencilerimize kıyaslayıcı, yargılayıcı ve onur kırıcı davranmayız, cezalandırmadan yana değiliz.

inanıyoruz Ki...

Herkese sevgi, saygı ve hoşgörü ile yaklaşırız.

inanıyoruz Ki...

Bu okulda öğretmenler, bu okulun öğretmeni olmakla, öğrenciler bu okulun öğrencisi olmakla övünürler.

inanıyoruz Ki...

Bilgiye ulaşma yollarını ve öğretmeyi öğretmeye çalışırız.Bütün öğrencilerimizin de öğrenebileceğine inanırız.

inanıyoruz Ki...

Değişim ihtiyacı ile geçmiş değerlerimiz arasındaki dengeyi koruruz.

inanıyoruz Ki...

Bütün çalışmalarımızın odak noktası ve varlık sebebimiz öğrencilerimizdir.

inanıyoruz Ki...

Biz, birbirimizi, öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz.Bana ne demeyiz, sorunlara ilgisiz kalmayız.

inanıyoruz Ki...

Okul toplumu olarak yaratıcı düşünceyi ve bunun ortaya konmasını teşvik ederiz.

inanıyoruz Ki...

Her öğrencimizin farklı özellikleri olduğunu kabul ederiz, bunları eğitim için bir avantaj, bir zenginlik kaynağı olarak görüyoruz.

Farkındayız Ki...

Biz Farklıyız. Yetenekli, Enerjik, Coşkulu Ve Üretkeniz.

Biliyoruz ki...

Sahip olma isteği, sahip olmaktan daha güçlüdür.

İstemek yetmez, istemeyi de istemek gerekir ve biz istiyoruz

Çukurca Şehit Veli Selçuk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Domaniç
Okulun Telefonu: 274 675 80 05
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Çukurca Beldesi
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi: [email protected]
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri: İLÇEYE UZAKLIĞI : 10 Km
Metropol İçi / Dışı : Dışı
Ulaşım Durumu : Karayolu