Cuma Tebrik Mesajları

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
56
Coin
256,936
Cuma Tebrikleri

Cuma Mesajları

Bizi yoktan var eden, varlığından haberdar eden, yaratıp imtihan eden, imtihan edip sabır veren Allah'ın muminlerini bağışlaması dileğiyle hayırlı cumalar

Allahın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gonul guneşiniz hic solmasın, yuzunuz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun Cumanız Mubarek Olsun

Binlerce cicek var, gul başka, milyonlarca insan var ama dost başka, milyarlarca gun var ama Cumalar başka, Cumamız mubarek olsun

Rabbim sen kalbi kırıkların sığınağı, yolda kalmışların yoldaşı, sen yalnızlığıma arkadaş olan ve tum gonullerin dert ortağısın beni benden uzağa at, senden uzağa atma cumanız mubarek olsun

Once yollar uzanır hakka yurumek icin, tomurcuklar guller acar onu gormek icin, dua eden biri var senin icin sende dua et Allah icin cumanız mubarek olsun

Cuma gibi gunumuz var Islam gibi dinimiz var Muhammed gibi sahimiz var Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine muhur vurdum, ustune Cumanız Mubarek Olsun

Ne yaprağınız kurusun ne gulunuz solsun her tuttuğunuz altın olsun avuclarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her gunki dualarınız kabul olsun Cumanız Mubarek Olsun

Guneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla suzulen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en guzel duygu sizle olsun Hayırlı cumalar dilerim

Gunler bize dostların guzelliğiyle, geceler onların dualarıyla mubarek oluyorUmudumuz dostların hediyesi, duamızsa sizlerin sevgisi Cumanız mubarek olsun

Yuku sevgi, ozu saygı, gucu barış, susu hoşgoru olan mubarek dinimizin sectiği haftanın ozel gunu olan cumanızı kutlarım

Cuma gunu geldiği icin sevinen bir mumine,kıyamete kadar hergun,o kadar sevap verilir ki,adedini Allah'u Teala bilir

Üst Alt