Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuzun arsası Yasin KAYASAL, Azime SEPET, Süleyman KIRKIL ve Ayşe YAMRAK'ın varisleri tarafından verilmiştir.Toplam 6087 metrekare olup okulun yapımına 07.09.2004 tarihinde karar verilip, 27.09.2004 temeli atılmıştır.Okulumuz 2005 yılında teslim edilmiş, "Cumhuriyet İlköğretim Okulu" adını almıştır.2005-2006 eğitim ve öğretim yılında hizmete açılmıştır. Okulumuz 14 derslikten oluşmaktadır.Fen Laboratuvarı, Bilgisayar Laboratuvarı, Sosyal Bilgiler Sınıfı, Anasınıfı, Matematik Sınıfı , İngilizce Sınıfı , Çok Amaçlı Salon, Müsamere ve seminerlerimizin düzenlendiği salonumuz bulunmaktadır.Okul müdürümüz Turgay SANCAR, 10 öğretmenimiz ve 183 öğrencimiz ile eğitim ve öğretime devam etmekteyiz.
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı
Okulun Telefonu: (274)615 30 36
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri :
Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - meb.gov.tr
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuzun arsası Yasin KAYASAL, Azime SEPET, Süleyman KIRKIL ve Ayşe YAMRAK'ın varisleri tarafından verilmiştir.Toplam 6087 metrekare olup okulun yapımına 07.09.2004 tarihinde karar verilip, 27.09.2004 temeli atılmıştır.Okulumuz 2005 yılında teslim edilmiş, "Cumhuriyet İlköğretim Okulu" adını almıştır.2005-2006 eğitim ve öğretim yılında hizmete açılmıştır. Okulumuz 14 derslikten oluşmaktadır.Fen Laboratuvarı, Bilgisayar Laboratuvarı, Sosyal Bilgiler Sınıfı, Anasınıfı, Matematik Sınıfı , İngilizce Sınıfı , Çok Amaçlı Salon, Müsamere ve seminerlerimizin düzenlendiği salonumuz bulunmaktadır.Okul müdürümüz Turgay SANCAR, 10 öğretmenimiz ve 183 öğrencimiz ile eğitim ve öğretime devam etmekteyiz.
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı
Okulun Telefonu: (274)615 30 36
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri :