Dallıca İlköğretim Okulu Bilgileri Nazilli Aydın

SoruCevap

Üye
Tepkime
62
Coin
256,936
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Dallıca İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Dallıca İlköğretim Okulu Resimleri - Dallıca İlköğretim Okulu Hakkında

VİZYONUMUZ
Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda, Atatürk İlke ve inkılapları ışığında, değişim ve gelişime açık, yaşadığı Bilgi Çağı' nın gerektirdiği gibi bilgiye ulaşma yollarında ve teknolojiyi kullanmada başarılı, çevre sorunlarına duyarlı, yarınlarımız için her türlü yetki ve sorumluluğu alabilen, çözüm yollarında etkin, başarıyı yakalamış, kaliteli, seçkin, çağdaş ve demokratik bir kurum olmaktır.
MİSYONUMUZ
Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı olarak eğitim – öğretim sürecini çağdaş yenilik ve gelişmeleri takip ederek geliştirmek; Türk milletinin milli, ahlaki ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan, ve geliştiren; ailesini vatanını, milletini seven; beden, zihin ahlak ve duygu bakımında dengeli ve sağlıklı bir şekilde gelişmiş bir karaktere, hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerimizin daha üst seviyedeki öğrenimleri için gerekli bilgi ve becerileri edinmelerini sağlamaktır.

Dallıca İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Dallıca İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Dallıca İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Dallıca İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Dallıca İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: DALLICA İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: DALLICA İLKOĞRETİM OKULU NAZİLLİ

Telefon Numarası: 2563160170

Faks Numarası:Bilgi Yok

E-mail Adresi :422931@meb.k12.tr

Web Adresi:Dallıca İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberi.biz -
Lütfen, Giriş yap Veya Kayıt ol URL içeriğini görüntülemek için!

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz.

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt