images2024darussafakasinavibasvurulari5af9d7b92dcda
2024 DARUŞŞAFAKA GİRİŞ SINAVI BAŞVURULARI
Babası veya annesi hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, yetenekli cocuklara parasız ve yatılı eğitim fırsatı tanıyan Daruşşafaka Eğitim Kurumlarına 2024 yılı sınav takvimi belirlendi Buna gore; Daruşşafaka Giriş Sınavına başvurular 2 Ocak 2024de başladı ve 23 Mayıs 2024 Carşamba gunu ise sona erecek Sınav, 27 Mayıs 2024 Pazar gunu saat 1000da 20 ilde yapılacak Butun cocukların iyi bir eğitim alma hakkı olduğuna inanan hayırsever kişiler tarafından 1873te kurulan Daruşşafaka, her yıl sınavla sectiği 120 oğrencinin eğitim, sağlık, beslenme, barınma ve giyim gibi tum gereksinimlerini karşılıyor ve onları en iyi bicimde yetiştirerek liseden mezun ediyor Tum oğrencilerini 11 ve 12 sınıfta universiteye hazırlık icin dershaneye gonderen Daruşşafaka, universiteyi kazandıklarında da burs desteğini surduruyor
OZEL DARUŞŞAFAKA İLKOĞRETİM OKULU ADAY OĞRENCİ KAYIT ŞARTLARI
Babasının veya annesinin hayatta olmaması
Ailesinin maddi durumunun iyi bir eğitim icin yeterli olmaması
Ocak 2002 ve sonrası doğmuş olması (Yaş duzeltmesi gecersizdir)
2024 2024 Eğitim Oğretim Yılında ucuncu sınıf oğrencisi olması
Sağlık ve diğer yonlerden yatılı okula kabulunde sakınca bulunmaması
TC vatandaşı olması
DARUŞŞAFAKA EĞİTİM KURUMLARI GİRİŞ SINAV TAKVİMİ
Başvuru başlangıc tarihi: 2 Ocak 2024, Pazartesi
Başvuru bitim tarihi: 23 Mayıs 2024, Carşamba
Sınav gunu: 27 Mayıs 2024, Pazar
Sınav saati: 1000
DARUŞŞAFAKA SINAV BAŞVURU FORMUNA ULAŞMAK İCİN TIKLAYINIZ
2024 DARUŞŞAFAKA GİRİŞ SINAVI BAŞVURULARI
Babası veya annesi hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, yetenekli cocuklara parasız ve yatılı eğitim fırsatı tanıyan Daruşşafaka Eğitim Kurumlarına 2024 yılı sınav takvimi belirlendi Buna gore; Daruşşafaka Giriş Sınavına başvurular 2 Ocak 2024de başladı ve 23 Mayıs 2024 Carşamba gunu ise sona erecek Sınav, 27 Mayıs 2024 Pazar gunu saat 1000da 20 ilde yapılacak Butun cocukların iyi bir eğitim alma hakkı olduğuna inanan hayırsever kişiler tarafından 1873te kurulan Daruşşafaka, her yıl sınavla sectiği 120 oğrencinin eğitim, sağlık, beslenme, barınma ve giyim gibi tum gereksinimlerini karşılıyor ve onları en iyi bicimde yetiştirerek liseden mezun ediyor Tum oğrencilerini 11 ve 12 sınıfta universiteye hazırlık icin dershaneye gonderen Daruşşafaka, universiteyi kazandıklarında da burs desteğini surduruyor
OZEL DARUŞŞAFAKA İLKOĞRETİM OKULU ADAY OĞRENCİ KAYIT ŞARTLARI
Babasının veya annesinin hayatta olmaması
Ailesinin maddi durumunun iyi bir eğitim icin yeterli olmaması
Ocak 2002 ve sonrası doğmuş olması (Yaş duzeltmesi gecersizdir)
2024 2024 Eğitim Oğretim Yılında ucuncu sınıf oğrencisi olması
Sağlık ve diğer yonlerden yatılı okula kabulunde sakınca bulunmaması
TC vatandaşı olması
DARUŞŞAFAKA EĞİTİM KURUMLARI GİRİŞ SINAV TAKVİMİ
Başvuru başlangıc tarihi: 2 Ocak 2024, Pazartesi
Başvuru bitim tarihi: 23 Mayıs 2024, Carşamba
Sınav gunu: 27 Mayıs 2024, Pazar
Sınav saati: 1000
DARUŞŞAFAKA SINAV BAŞVURU FORMUNA ULAŞMAK İCİN TIKLAYINIZ