Davulga İlköğretim Okulu Hakkında - Davulga İlköğretim Okulu Tanıtım - Davulga İlköğretim Okulu Resimleri - Davulga İlköğretim Okulu İletişim
Davulga İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Eski okulumuz 1988 yılında 3415 m2 alan üzerine devlet vatandaş işbirliğiyle bodrum kat olarak yapılmış 1990 yılında yine devlet vatandaş işbirliği ile zemin kat ve bir kat ilave edilerek iki kata çıkarılmıştır.1994 yılında devlet vatandaş işbirliği ile bahçe düzenlemesi yapılmıştır. Bu okul 1999 depreminde hasar gördüğü için 2006 yılında yıkım kararı çıkmıştır. Yeni okula 2007 yılında başlanmış 2009 yılında Eğitim-Öğretime açılmıştır.1997 Yılından itibaren Taşıma Merkezi yapılmış,5 birimden halen taşıma yapılmaktadır
Kurumun Yapısı:
Okulumuz Taşıma Merkezi olarak 2010-2011 öğretim yılında 1 müdür, 5 sınıf, 4 branş öğretmeni ve 1 Anasınıfı Öğretmeni mevcuttur. Ayrıca bir kadrolu hizmetlisi bulunmaktadır.
1-7 Sınıflarda Bir şube 8.sınıflarda İki şube bulunan okulumuzda 205 ilköğretim, 13 anasınıfında olmak üzere toplam 218 öğrenci öğrenim görmektedir.
Okulumuz Üç katlı olup;10 Derslik,1 BT Sınıfı ve 1 Arşiv mevcuttur.
Okulun finansman kaynakları: Okul Aile Birliği gelirleri, hayırsever katkıları ile Yurtdışında çalışan vatandaşlarımızdır.
Okul içinde olumlu ve etkili bir kurum kültürü vardır. Yatay ve dikey iletişim sağlıklıdır. Okulda karar alma süreçlerine herkesin katılımı sağlanır.
Okulda veli, çevre okul işbirliği üst düzeydedir. Bakanlığımızın eğitim politikaları benimsenir ve okula hemen aktarılır.
Planlı Okul Gelişim Modeli ve TKY uygulamaları kapsamında TKY felsefesine ve ilkelerine uygun olarak model çalışmaları etkili şekilde yürütülür. OGYE yoluyla, çalışmalarda eğitime taraf olan herkes temsil edilir. Okulda çalışmalarda ekip çalışması benimsenmiştir. Her öğretmen eğitim teknolojini kullanmayı bilir ve bilgilerini öğretme sürecine aktarır.
Öğrenci tuvaletlerinde sıvı savun kullanımı yaygındır.
Okulumuz Eşrefli, Yarıkkaya, Demircili, Hisar, Karakuyu Köyleri ve İncik Mahallesinden taşınan öğrencilerle taşıma merkezi okuludur.
Okulumuza 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılında 63 Öğrenci taşınmaktadır.
Okulumuz 2008 Yılında Beyaz Bayrak Ödülü almıştır.
Davulga İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Emirdağ
Okulun Telefonu: 272 4532006
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: FATİH MAH.DAVULGA KASABASI
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi: 256961@MEB.K12.TR
Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklık :95 Km
İlçe Merkezine Uzaklık : 20 Km
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Davulga İlköğretim Okulu Resimleri :
Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - meb.gov.tr
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
Davulga İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Eski okulumuz 1988 yılında 3415 m2 alan üzerine devlet vatandaş işbirliğiyle bodrum kat olarak yapılmış 1990 yılında yine devlet vatandaş işbirliği ile zemin kat ve bir kat ilave edilerek iki kata çıkarılmıştır.1994 yılında devlet vatandaş işbirliği ile bahçe düzenlemesi yapılmıştır. Bu okul 1999 depreminde hasar gördüğü için 2006 yılında yıkım kararı çıkmıştır. Yeni okula 2007 yılında başlanmış 2009 yılında Eğitim-Öğretime açılmıştır.1997 Yılından itibaren Taşıma Merkezi yapılmış,5 birimden halen taşıma yapılmaktadır
Kurumun Yapısı:
Okulumuz Taşıma Merkezi olarak 2010-2011 öğretim yılında 1 müdür, 5 sınıf, 4 branş öğretmeni ve 1 Anasınıfı Öğretmeni mevcuttur. Ayrıca bir kadrolu hizmetlisi bulunmaktadır.
1-7 Sınıflarda Bir şube 8.sınıflarda İki şube bulunan okulumuzda 205 ilköğretim, 13 anasınıfında olmak üzere toplam 218 öğrenci öğrenim görmektedir.
Okulumuz Üç katlı olup;10 Derslik,1 BT Sınıfı ve 1 Arşiv mevcuttur.
Okulun finansman kaynakları: Okul Aile Birliği gelirleri, hayırsever katkıları ile Yurtdışında çalışan vatandaşlarımızdır.
Okul içinde olumlu ve etkili bir kurum kültürü vardır. Yatay ve dikey iletişim sağlıklıdır. Okulda karar alma süreçlerine herkesin katılımı sağlanır.
Okulda veli, çevre okul işbirliği üst düzeydedir. Bakanlığımızın eğitim politikaları benimsenir ve okula hemen aktarılır.
Planlı Okul Gelişim Modeli ve TKY uygulamaları kapsamında TKY felsefesine ve ilkelerine uygun olarak model çalışmaları etkili şekilde yürütülür. OGYE yoluyla, çalışmalarda eğitime taraf olan herkes temsil edilir. Okulda çalışmalarda ekip çalışması benimsenmiştir. Her öğretmen eğitim teknolojini kullanmayı bilir ve bilgilerini öğretme sürecine aktarır.
Öğrenci tuvaletlerinde sıvı savun kullanımı yaygındır.
Okulumuz Eşrefli, Yarıkkaya, Demircili, Hisar, Karakuyu Köyleri ve İncik Mahallesinden taşınan öğrencilerle taşıma merkezi okuludur.
Okulumuza 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılında 63 Öğrenci taşınmaktadır.
Okulumuz 2008 Yılında Beyaz Bayrak Ödülü almıştır.
Davulga İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Emirdağ
Okulun Telefonu: 272 4532006
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: FATİH MAH.DAVULGA KASABASI
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi: 256961@MEB.K12.TR
Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklık :95 Km
İlçe Merkezine Uzaklık : 20 Km
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok