İp_Tv_Araçları DEDE01 EXPLİOT TARAMA PROĞRAMI

İp Tv Araçları

dede01

Yönetici
Co-Admin
Tepkime
60,868
Coin
1,760
Deneme amacıyla yaptığım ilk proğram , şu an çalışıyor ,türkçe kelimeler kullandım anlamanız için eğer herhangi sorun olursa çokda bilgim yok, umarım sürekli çalışır ,hatam varsa kusura bakmayın

By AvALeoN

Yönetici
Site Yöneticisi
Tepkime
62,801
Web
forumsitesi.com.tr
Coin
7,195

dede01

KIZILELMA

ustalarıma destekleri ve paylaşımları için yürekten sevgiler ve saygılar gönderirim..

dede01

Yönetici
Co-Admin
Tepkime
60,868
Coin
1,760

dede01

KIZILELMA

ustalarıma destekleri ve paylaşımları için yürekten sevgiler ve saygılar gönderirim..
sağolasın ustam bu sözlerden dolayı , yapabildiğim en iyisini uyguladım , inşallah kullanan kişilerin hoşuna gider , ilk deneyeyim oldu , hatam varsa afola

ttoxicc

Üye
Tepkime
54
Coin
183
* Gizli metin: alıntı yapılamaz. *
Deneme amacıyla yaptığım ilk proğram , şu an çalışıyor ,türkçe kelimeler kullandım anlamanız için eğer herhangi sorun olursa çokda bilgim yok, umarım sürekli çalışır ,hatam varsa kusura bakmayın
tsk

OĞUZ123

Üye
Tepkime
16
Coin
71
dede01 usta;Bu paylaştığınız py dosyasının çaliştırıcı dosyası olan [run_me] dosyasına nasıl ulaşırız .Onu bulamıyorum.Konu hk.da yardımcı olursanız sevinirim.Yardımların için şimdiden teşekkürler.Kolay gelsin.

dede01

Yönetici
Co-Admin
Tepkime
60,868
Coin
1,760
dede01 usta;Bu paylaştığınız py dosyasının çaliştırıcı dosyası olan [run_me] dosyasına nasıl ulaşırız .Onu bulamıyorum.Konu hk.da yardımcı olursanız sevinirim.Yardımların için şimdiden teşekkürler.Kolay gelsin.
Ben de böyle direk açılıyor, faazla bilgimde yok malesef

pilot

Üye
Tepkime
17
Coin
110
teşekkürler

seizetheday

Super Mod
Site Yetkilisi
Üye
Premium Üye
Tepkime
238
Coin
322
Emeğinize sağlık.
Fakat çalışması için tek dosya yeterli değil bence. Başka programlar da gerekiyor.
Forumda zeberus ustanın paylaştığı dosya gibi değil. Saygılar.

dede01

Yönetici
Co-Admin
Tepkime
60,868
Coin
1,760
Emeğinize sağlık.
Fakat çalışması için tek dosya yeterli değil bence. Başka programlar da gerekiyor.
Forumda zeberus ustanın paylaştığı dosya gibi değil. Saygılar.
Teșekkûrler, Daha usta olamadım, ilk deneyiyim daha iyisini yapmam için daha çok bilgiye ihtiyacım var,ilerde belki daha da iyisini yapmaya çalıșırım , zaman ve bilgl lazım bana , oda biraz bende kısıtlı

sezgin28

Üye
Tepkime
8
Coin
16
poğram çalışıyor emeğine sağlık

Ekli dosyayı görüntüle 13561
ustam bu tür dosyaların bat olmadan pc de nasıl çalıştırıldığna dair bilgi veya video yapsanız yapamayanlara yardımcı olmuş olursunuz python yüklü olmasına rağmen batsız çalışmıyor şimdiden teşekkürler

robert6666

Üye
Tepkime
3
Coin
56
thx

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt