Demirciören İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya

SoruCevap

Üye
Tepkime
62
Coin
256,936
Demirciören İlköğretim Okulu Hakkında - Demirciören İlköğretim Okulu Tanıtım - Demirciören İlköğretim Okulu Resimleri - Demirciören İlköğretim Okulu İletişim

Demirciören İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

OKULUMUZUN MİSYONU

Biz; Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda;

Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı; bayrağını, devletini, ailesini ve çevresini seven bireyler yetiştirmek;kendisinin ve çevresinin bilgi ve kültür seviyesini yükseltecek kapasitede gelişimini sağlamak;

Kendine ve topluma faydalı, geleceğe güvenle bakan, ahlaklı, olumlu düşünen, hayata hazır, ülkesini uygar, bilimsel , sosyal ve kültürel yönden dünyanın seçkin ülkeler seviyesine getirecek zeki ve dinamik bireyler yetiştirmek;

OKULUMUZUN VİZYONU

İSTİYORUZ Kİ;21. Yüzyıl dünyası ile bütünleşmiş, her alanda uluslar arası standartlara ulaşmış, yenilikleri takipeden ve eğitimiyle anılan bir okul olalım.

İSTİYORUZ Kİ;Okulumuzda herkes daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

İSTİYORUZ Kİ;Okulumuzda çalışanlar yapılması gerekenlerin en iyisini yaparken kendilerinden emin olsun.

İSTİYORUZ Kİ;Her öğrencinin yeteneklerinden sonuna kadar yararlanalım ve başarıyı olabildiğince yükseltelim.

İSTİYORUZ Kİ;Başarıların değerlendirilmesinde toplam kalite yönetimini dikkate alan model geliştirerek kaynak kullanımında etkinlik ve verimlilik sağlayalım.

İSTİYORUZ Kİ;Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olsunlar ve bunun gerekliliğine inansın.

İSTİYORUZ Kİ;Veliler; okulumuzda öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin.

Demirciören İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: (0274) 2438201
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Merkez Demirciören Köyü
Okulun Web Adresi:
Lütfen, Giriş yap Veya Kayıt ol URL içeriğini görüntülemek için!

Okulun E-Posta Adresi: 426666@meb.k12.tr
Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine : 12 km
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Demirciören İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr -
Lütfen, Giriş yap Veya Kayıt ol URL içeriğini görüntülemek için!

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt