Derbent İlköğretim Okulu Hakkında - Derbent İlköğretim Okulu Tanıtım - Derbent İlköğretim Okulu Resimleri - Derbent İlköğretim Okulu İletişim
Derbent İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
1954 Yılında yapılan okul aynı yıl faaliyetine ilkokul olarak başlamıştır. 8 yıllık zorunlu eğitme geçilmesinden sonra 1997 yılından itibaren ilköğretim okulu olarak eğitim-öğretime devam etmektedir.2009 /20010 eğitim öğretim yılı itibariyle toplam 202 öğrenci öğrenim görmektedir.Okulumuzda 1 idareci, 5 sınıf öğretmeni, 8 branş öğretmeni, 1 anasınıfı öğretmeni ve 1 hizmetli olmak üzere 16 personel görev yapmaktadır. Okulumuzda 8 derslik, 1 BT sınıfı, 1 fen labaratuvarı, 1 anasınıfı, 1 kütüphane, 1 depo ve 6 adet Wc bulunmaktadır.
Derbent İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Bayat
Okulun Telefonu: 272-493 40 40
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: DERBENT KÖYÜ ORTA MAHALLE NO:185
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi: 355824@meb.k12.tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Derbent İlköğretim Okulu Resimleri :
Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - meb.gov.tr
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
Derbent İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
1954 Yılında yapılan okul aynı yıl faaliyetine ilkokul olarak başlamıştır. 8 yıllık zorunlu eğitme geçilmesinden sonra 1997 yılından itibaren ilköğretim okulu olarak eğitim-öğretime devam etmektedir.2009 /20010 eğitim öğretim yılı itibariyle toplam 202 öğrenci öğrenim görmektedir.Okulumuzda 1 idareci, 5 sınıf öğretmeni, 8 branş öğretmeni, 1 anasınıfı öğretmeni ve 1 hizmetli olmak üzere 16 personel görev yapmaktadır. Okulumuzda 8 derslik, 1 BT sınıfı, 1 fen labaratuvarı, 1 anasınıfı, 1 kütüphane, 1 depo ve 6 adet Wc bulunmaktadır.
Derbent İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Bayat
Okulun Telefonu: 272-493 40 40
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: DERBENT KÖYÜ ORTA MAHALLE NO:185
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi: 355824@meb.k12.tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Derbent İlköğretim Okulu Resimleri :