Modoratör
(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Devlerin aşkı büyük olur ilk kim söyledi?
müzik:halil karaduman olan güzel seden gürel şarkısı.. bu filmde akılda kalan en sağlam sahne kadir inanır la patronun ilk yakın temas sahnesidir.Büyük insan şarkısını kim söylüyor?
Büyük İnsan, Gökhan Türkmen’in 17 Nisan 2008 tarihinde İrem Records etiketiyle çıkardığı ilk stüdyo albümüdür. “Büyük İnsan” adlı parçayı 2006 yılında internet ortamında paylaşan Gökhan Türkmen bu şarkısıyla büyük beğeni topladıktan sonra 2008 yılında İrem Records ile anlaşarak bu albümü çıkarmıştır.Şebnem Ferah Ben Şarkımı Söylerken sözleri kime ait?
Şebnem Ferah Ben Şarkımı Söylerken sözleri kime ait?kayganlaştırıcı olmadan da pekala götçüleri ilgilendirebilecek şarkı. hem bunun burun delikleri de var! şebnem ferah’ın; o dönem sevgilisi olan süha yavuz’un kendisini bırakıp ebru gündeş’le çıkmaya başlamasının ardından yazdığı ben şarkımı söylerken şarkısının en ayar dolu sözcükleridir.
Devlerin aşkı kim söyledi?
Devlerin aşkı kim söyledi?Seden GürelDevlerin Aşkı / Sanatçı
Devlerin aşkı büyük olur söz müzik kime ait?
Seden Gürel – Devlerin Aşkı Büyük Olur.Serkan Söylemez Kimdir?
son zamanlarda ender olan dinlenebilecek şarkılara imza atan, gökhan türkmen albümlerinin gizli öznesi, harika sözler yazan besteci. aynı zamanda istanbul üniversitesi gazetecilik bölümü mezunu ve koyu bir galatasaraylıdır.Büyük insan ne zaman çıktı?
Büyük insan ne zaman çıktı?17 Nisan 2008Büyük İnsan / Çıkış tarihi
Şebnem Ferah kim tarafından aldatıldı?
Şebnem Ferah kim tarafından aldatıldı?Bu sırada Türk rock müziğinin kraliçesinin, sevgilisi Süha Yavuz’la ilişkisi de sorunsuz ilerlemekteydi. Ancak Perdeler albümünün üzerinden daha ay geçmemişti ki Şebnem Ferah, televizyon başındayken sevgilisinin Ebru Gündeş’le beraber olduğunu öğrendi. İhanetin kendisi kadar öğreniliş şekli de şok ediciydi.
Ben Şarkımı Söylerken ne zaman çıktı?
2003Ben Şarkımı Söylerken / Çıkış tarihiDevlerin Aşkı Filmi ne zaman çekildi?
Devlerin Aşkı (film, 1976)Devlerin aski buyuk olur ne anlama gelir?
Devlerin aski buyuk olur ne anlama gelir?evrenin herhangi bir noktasındaki iki cisim, kütleleri ile doğru, kütle merkezleri arasındaki mesafenin karesi ile de ters orantılı olarak birbirlerini çekerler. yani iki tane küre, birbirlerine ne kadar yakın iseler ve kütleleri ne kadar büyük ise birbirini o kadar büyük bir kuvvetle çekeceklerdir.