Son konular

Dolmalık biber

Konuyu Yükselt

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
1
Çözümler
1
Tepkime
41
Puanları
318
Yaş
35
Coin
256,935
Onların Japoncadaki adı “piimandır Bir hataya meydan vermemek icin belirtelim İyi bir dolmalık biberin ağızda yanmaya yol acan hicbir belirtisi yoktur Renginde ve gorunuşunde pigmentlerinde koruyu bileşikler vardır, ama cıplak gozle ayırt edilemez, dolmalık biber ozellikle ciğ tuketildiğinde cok iyi bir C vitamini kaynağıdır da
Gunluk yemek icin 3 fikir
imagesdolmalikbiber5ae28585ed06egif Kupler halinde doğranarak karışık salataların uzerine serpiştirilerek
imagesdolmalikbiber5ae285868a866gif Corbalara ve sebze yemeklerine katılarak
imagesdolmalikbiber5ae28585ed06egif Pişirdikten sonra ince ince doğranarak ve soğutularak sirkeli yemeklerde baharat olarak
 

Similar threads

  • Soru
Hangi Yemeğe Hangi Baharat Kullanılır Hangi Baharat Nerede Kullanılır Acı Kırmızı Toz Biber: Acı ve tatlı taze biberlerin kurutulup, dovulmesinden elde edilmiştirSıcak yore yemeklerinin coğunda kullanılır Adacayı: Ballıbabagillerden kokulu bir bitkidir Ege bolgesinde, cay yapılan bir aromalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Üst Alt