Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nefis Ezogelin Çorbası

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Nefis Ezogelin Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
Kırmızı mercimek
Pirinç
Bulgur
3 diş sarımsak
1 yemek kaşığı salça
1 yemek kaşığı tereyağı
1 litre su
Tuz
Üzeri sosu için;
Pulbiber
Nane
Tereyağ

Nefis Ezogelin Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Resimde paylaştığım üzere bir çay bardağına mercimek bulgur pirinç koyuyoruz yıkıyoruz.
Sonra tencereye tereyağımızı alıp, salça ile kavuruyoruz üzerine yıkadığımız bakliyatları koyuyoruz.
Tekrar kavurup, suyunu koyuyoruz, tuzunu atıp kaynamaya bırakıyoruz.
İyice özleşince ister blendırdan geçirebilirsiniz isterseniz taneli bırakabilirsiniz.
Ben blendırdan geçirdim en son küçük tavada pul biber ve naneyi yakıp üstüne döküyoruz. Afiyet olsun yapanlara
Nefis Ezogelin Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

    Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri