Duduklu tencerede yemeklerin pişirme sureleri

SoruCevap

Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
0
Çözümler
1
Tepkime
67
Puanları
318
Yaş
36
Coin
256,935
MALZEME DAKİKA
Kuru Fasulye (Islatılmamış) 3045 DK
Dana Dil 4560 DK
Nohut (Islatılmamış) 3045 DK
Patates (Kabuklu) 10 DK
Yeşil Mercimek (Islatılmamış) 20 DK
Patates (Soyulmuş) 5 DK
Kırmızı Mercimek (Islatılmamış) 3 DK
Enginar 8 DK
Buğday (Salata İcin) 10 DK
Kereviz (Butun) 1015 DK
Buğday (Corba İcin) 20 DK
Kereviz (Doğranmış) 6 DK
Pirinc 68 DK
Bezelye 5 DK
Tavuk (Butun) 15 DK
Havuc 810 DK
Tavuk (Parcalanmış) 10 DK
Pancar 10 DK
Hindi (Parcalanmış) 30 DK
Yaprak Sarması 10 DK
Dana Biftek 10 DK
Sebze Corbası 8 DK
Dana Haşlama (Butun) 30 DK
Balık (Beyaz Etli) 3 DK
Tas Kebabı 10 DK

ALıntıdır
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt