Dumlupınar İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya
Dumlupınar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuzun kurulduğu arsa Kütahya lı hayırsever Ali Rıza SOYUER tarafından ilkokul yapılmak üzere bağışlanmıştır.1362 parsel nolu yaklaşık 3500 metre kare olan arsaya Kütahya İl Özel İdare Müdürlüğü tarafından 1990 yılında okul inşaatına başlanmış ve inşaat bir yıl gibi kısa bir sürede tamamlanmıştır.
Bu binada Yenidoğan İlkokuluna bağlı olarak 23 Eylül 1991 tarihinde 1 idareci,16 öğretmen 2 hizmetli 540 öğrenci ile eğitim öğretime başlanmıştır.
Kütahya Valiliğinin 27.08.1993 gün ve 14950 sayılı oluru ile Yenidoğan İlkokulu bünyesinden ayrılarak Dumlupınar İlkokulu olarak bağımsız hale getirilmiştir.
Zorunlu eğitimin 8 yıla çıkarılmasından sonra da okulumuzun adı Dumlupınar İlköğretim Okulu adını almıştır.
Okulumuzun adı Kurtuluş savaşımızda Türk Milleti için büyük önem taşıyan ilimizin güneyinde Dumlupınar ilçesinde geçen DUMLUPINAR MEYDAN SAVAŞINDA ( Büyük Taaruz Başkomutanlık Meydan Savaşı ) kanını seve seve akıtan şehitlerimizin anısına verilmiştir.
Dumlupınar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: (274) 2713683
Okulun Faksı: (274) 2715505
Okulun Adresi: Yunusemre Mahallesi Muradiye caddesi
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi: 391624@meb.k12.tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Dumlupınar İlköğretim Okulu Resimleri :
Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr -
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
Dumlupınar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuzun kurulduğu arsa Kütahya lı hayırsever Ali Rıza SOYUER tarafından ilkokul yapılmak üzere bağışlanmıştır.1362 parsel nolu yaklaşık 3500 metre kare olan arsaya Kütahya İl Özel İdare Müdürlüğü tarafından 1990 yılında okul inşaatına başlanmış ve inşaat bir yıl gibi kısa bir sürede tamamlanmıştır.
Bu binada Yenidoğan İlkokuluna bağlı olarak 23 Eylül 1991 tarihinde 1 idareci,16 öğretmen 2 hizmetli 540 öğrenci ile eğitim öğretime başlanmıştır.
Kütahya Valiliğinin 27.08.1993 gün ve 14950 sayılı oluru ile Yenidoğan İlkokulu bünyesinden ayrılarak Dumlupınar İlkokulu olarak bağımsız hale getirilmiştir.
Zorunlu eğitimin 8 yıla çıkarılmasından sonra da okulumuzun adı Dumlupınar İlköğretim Okulu adını almıştır.
Okulumuzun adı Kurtuluş savaşımızda Türk Milleti için büyük önem taşıyan ilimizin güneyinde Dumlupınar ilçesinde geçen DUMLUPINAR MEYDAN SAVAŞINDA ( Büyük Taaruz Başkomutanlık Meydan Savaşı ) kanını seve seve akıtan şehitlerimizin anısına verilmiştir.
Dumlupınar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: (274) 2713683
Okulun Faksı: (274) 2715505
Okulun Adresi: Yunusemre Mahallesi Muradiye caddesi
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi: 391624@meb.k12.tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Dumlupınar İlköğretim Okulu Resimleri :