dunyanın en guzel aşk sozleri

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
56
Coin
256,936
Dunyanın en guzel aşk sozleri

Aşkı sen oğrettin, ağlamayıda, dertlerin ustune dert koymayıda hadi oğretsene UNUTMAYIDA

Eğilir başlar Catılır kaşlar En guzel aşklar Lisede başlar

Bizim yoremizde kaderimiz doğuştan yazılır şiirlerimiz hayatımızı anlatır, sevgim yureğim kadar mert olur SENİ UNUTTUM kelimesi sadece mezar taşında olur

En Guzel Elbisemi Tabutuma Sersinler Yılanlı Akrepli Yerlere Mezarımı Kazsınlar Eğer Seni Unutursam Bebeğim Mezarımın Taşına Şerefsiz Yazsınlar

Bizim de dunyamızda sabah olacak gulum, duşmezse duşmesin yakamızdan olum Umuduma bin kurşun sıksa da olum unutma, umuduma kurşun işlemez gulum

Kirletirken incitirken sokaklar duşlerimi, orseleyip yok ederken yaşamak yureğimi, icime saklan hep orda kal Her solukta duymalıyım seni Umudumda kal, umrumda ol Sensiz anlamsızım bitanem

Bizim omrumuzde ırmaklarımız vardır Sularında hayallerimizi yuzdurduğumuz Bizim omrumuzde dostlarımız vardır , gunler ayrı gectiğinde uzulduğumuz

Eğer birini unutmak istiyorsan onun adını kumlara yaz sabehleyin dalgaların ve fırtınanın onu sildiğini goreceksin; eğer birini seviyorsan kalbine yaz ki hicbir fırtına ya da dalga onu silemesin!

Eğer birgun buluşacağımız yere gelemezsem dunyanın butun renklerinden oluşan bir demet cicek yaptır Cunku beni senden ayıracak olan tek kuvvet olum beni yakalamıştır demektir

Karanlık, icine beni bile alamayan kucuk dunyamda bir ateşboceği kadar az ışık versen de, tek ışığımdın biliyor musun ? Nereden bilirdim yanına yaklaşıp, dokunmak istediğimde parlayıp beni kule cevireceğini ?

Gullerimiz olsun kırmızı ve beyaz Kırmızı guller senin, beyaz guller benim Beni unutursan kırmızı guller solsun, ben seni unutursam beyaz guller kefenim olsun

Seni ne kadar sevdiğimi oğrenmek istersen yere duşen her yağmur damlasını tutmaya calış; tutabildiklerin senin sevgin tutamadıklarınsa; benim sana olan sevgimdir

Mavililer giyer deniz olurum, yeşiller giyer bahar olurum, belli olmaz belki birgun beyazlar giyer senin olurum

Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici, cekici ve guzelsin ama aranızda tek fark var onlar milyonlarca sen birtanesin

Duşlerini duşleyerek yaşamak, senden nefret ediyorum derken seni sevmek, var olmayan omrumun tamamını sana adamak, sonra goğsune yaslanıp seni duşlemek ve sevmek kalbinin sonunu bilmeden icine bakarak

Ruyalara rest cektim uyumuyorum herkez derin uykudayken ben sana dalıyorum Uykular cok tatlı derler ben seni tadıyorum Onlar uykuya ben sana doyamıyorum

Korku bilmeyen GONUL korkmayı oğrendi(SENİ KAYBETMEK KORKUSU)Sevmeyi bilmeyen GONUL sevmeyi oğrendi(SENİ İLK GORUŞTE)Ama bu GONUL tek bir şey oğrenemedi(SENİ UNUTMAYI)

Sozlerin buyuk, yureğin kucuk! Hataların yanlışların cok,doğruların yok! Bir şeyleri goklere cıkartıp mutluyum sanıyorsunKendine gore şanslı, bana goreyse zavallısın

Kalbe yazılan yazı silinmiyor, sildim desende bir iz kalıyor, senden kalan anılar aklıma geldiğinde, kalbimde uyuyan dev uykudan kalkıyor

Duydun mu sevgili? Duydun mu? Hadi gitderken Defalarca Seni seviyorumdediğimi Anladın mı? Daha fazla durmaderken Sensiz hayat dayanılmaz, Yapayalnızdediğimi Duşundun mu Sensiz aylar oldu Seni ne kadar Sevdiğimi duşundun mu? Anlamsızca bakıp uzaklara Denizde gozlerini gorduğumde Duydun mu, anladın mı, duşundun mu sevgimizi

Sen hic hasreti tattın mı severken , hic ağladın mı gulerken , sen hic sevdin mi sevilmiyorken ve hic ayrılmak istedin mi canından cok severken

Aldanır bizlere kem gozle bakanlar bizler ise en mesut insanlar sil hayalinden o karaktersiz eseri senden senden cok ustundur şu hor gordugun SERSERİ

ne kolumda kelepce ne yanımda gardiyan ne gonlumde zulum ne ensemde olum o gun yanlız sen olacaksın gulum

Sevgi guldur ama solmaz Sevenin vadesi dolmaz Sevemeyen ADAM OLMAZ!

sevgi guzellik ister,guzellik emek ister,guzelliktende ote gulum yurekte ateş ister

Her sabah yaşadıgımın farkına varmadan once seni ozledigimin farkına varıyorumSensiz bir gune başlamaktansa hic uyanmamak istiyorummm

aramayın bizi meyhane koşelerindeBiz aşk şarabını şişeden icenlerdeniz Aşk nedir diye sormayın bizeBiz aşk icin can verenlerdeniz

biz ince bel,ela gz,sutun bacak hastası değiliz guzelim gumbur gumbur yurek diledik kavgamızda,ateşin yanına barut barutun yanına ateş olasın diye sevdik ama anlamadılar!!

sen yuru ben golgen olurum,sen sor ben cevap olurum,sen suc işle ben mahkum olurum,sen iste yeterki aşkım ben herşey olurum

Gunaydın sevgilerin en guzeli gunaydın gunumun guneşi gunaydın kalbimi esir alan sevgili gunaydın duşlerimin kaynağı gunaydın sevincim ve kaderim gunaydın herşeyim

Kaldırımları uzerimize Yorgan Gibi Cektik Bize bir adım geLene biz On adım Gittik Oksijenimiz Sigara Mineralimiz yavan ekmek Kolaymı Bu dunyada Serseri Damgası yemek Kolaymı be GuzeLim seviLmeden sevmek!

Hatırlamak Gormek kadar guzel ise,Unutulmak Olum kadar acıdır

Üst Alt