Duşunce gucuyle kilo vermenin ipucları nelerdir

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
57
Coin
256,936
Dakikada beyninizden onlarca farklı duşuncenin gectiğini biliyor musunuz? Eğer bir saniye durup, bu istemsiz “duşunceleri yakalayabilecek olsaydınız, icerisinde kac tane canım cikolata istiyor ama cok kalorili yememeliyim, şu tatlıyı yemeseydim en sevdiğim ic camaşırı nın icinde cok daha hoş gozukecektim cok kiloluyum, zayıflamak cok zor, diyet yapmaktan nefret ediyorum gibi duşunceler gectiğini yakalayabilir miydiniz?

Beyninizden gecen her duşunce , realitenizi yaratıyor En azından işe once kafanızdan gecen duşunceleri yakalamakla başlayın Farkında olmak , atabileceğiniz ilk ama en onemli adımdır
Zayıflamaya ruhen ve bedenen hazır olmalısınız Yoksa siz de artık her pazartesi başlayıp, cuma biten diyetlerinizden bir fayda sağlayamadığınızı yeteri kadar tecrube ettiniz Eğer kendinizi tutamayıp, kalorili bir şeyler yiyorsanız bunu surekli duşunup kendinize işkence etmenize gerek yok Bu aksine size kilo aldıracaktır

Ne mi yapmalısınız? Yediğinizin size bir zararı olmadığını duşunun, o zaten kilo aldıracak bir şey değildi, hatta onun yarısını yediğinizi hayal edin ve bunun sizi zayıflattığını duşunmeye calışın
Eğer kendinizi tutamayıp, kalorili bir şeyler yiyorsanız bunu surekli duşunup kendinize işkence etmenize gerek yok Bu aksine size kilo aldıracaktır Ne mi yapmalısınız? Yediğinizin size bir zararı olmadığını duşunun, o zaten kilo aldıracak bir şey değildi, hatta onun yarısını yediğinizi hayal edin ve bunun sizi zayıflattığını duşunmeye calışın

Üst Alt