Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Bandırma'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Edıncık Onsekızeylul İlköğretim Okulu Tanıtımı - Edıncık Onsekızeylul İlköğretim Okulu Resimleri - Edıncık Onsekızeylul İlköğretim Okulu Hakkında
Edıncık Onsekızeylul İlköğretim Okulu Balıkesir Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Edıncık Onsekızeylul İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Edıncık Onsekızeylul İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Edıncık Onsekızeylul İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Edıncık Onsekızeylul İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: EDINCIK ONSEKIZEYLUL İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: EDİNCİK 18 EYLÜL İ.Ö.O. KÜMBET MAHALLESİ 2.OKUL SOKAK NO:4
Telefon Numarası: 2667271103
Faks Numarası: 2667272524
E-mail Adresi: Bilgi Yok
Web Adresi: BALIKESİR - BANDIRMA - Edıncık Onsekızeylul İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi.biz -
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz.
Edıncık Onsekızeylul İlköğretim Okulu Balıkesir Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Edıncık Onsekızeylul İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Edıncık Onsekızeylul İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Edıncık Onsekızeylul İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Edıncık Onsekızeylul İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: EDINCIK ONSEKIZEYLUL İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: EDİNCİK 18 EYLÜL İ.Ö.O. KÜMBET MAHALLESİ 2.OKUL SOKAK NO:4
Telefon Numarası: 2667271103
Faks Numarası: 2667272524
E-mail Adresi: Bilgi Yok
Web Adresi: BALIKESİR - BANDIRMA - Edıncık Onsekızeylul İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi.biz -
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz.