Makale Başlıkları Hide
-
Eminönünden Heybeliadaya Nasıl Gidilir?
-
Eminönü’nden Heybeliadaya Ulaşım İçin Hangi Yöntemleri Kullanabilirim?
-
Eminönü’den Heybeliadaya Vapur İle Nasıl Gidilir?
-
Eminönü’den Heybeliadaya Otobüs İle Nasıl Gidilir?
-
Eminönü’den Heybeliadaya İskele İstasyonları Arasında Nasıl Geçiş Yapabilirim?
-
Eminönünden Heybeliadaya Özel Tekne İle Nasıl Gidilir?
-
Eminönünden Heybeliadaya Araba İle Nasıl Gidilir?
-
Eminönünden Heybeliadaya Yürüyerek Nasıl Gidilir?
-
Eminönünden Heybeliadaya Bisiklet İle Nasıl Gidilir?
-
Eminönünden Heybeliadaya Toplu Taşıma İle Nasıl Gidilir?
-
Eminönünden Heybeliadaya Günübirlik Gezi İçin Nasıl Gidilir?
-
Eminönünden Heybeliadaya Ne Kadar Sürede Gidilir?
-
Eminönünden Heybeliadaya Giderken Nelere Dikkat Etmeliyim?
-
Eminönünden Heybeliadaya Giderken Neler Görebilirim?
-
Eminönünden Heybeliadaya Giderken Hangi Saatlerde Yolculuk Yapabilirim?
-
Eminönünden Heybeliadaya Giderken Hangi İstasyonlarda Aktarma Yapabilirim?
-
Eminönünden Heybeliadaya Giderken Hangi İskelelerden Geçebilirim?
-
Eminönünden Heybeliadaya Giderken Hangi İlçelerden Geçebilirim?
-
Eminönünden Heybeliadaya Giderken Hangi Köprülerden Geçebilirim?
-
Eminönünden Heybeliadaya Giderken Hangi Tarihi Yapıları Görebilirim?
-
Eminönünden Heybeliadaya Giderken Hangi İstanbul Adaları’ndan Geçebilirim?
-
Eminönünden Heybeliadaya Nasıl Gidilir? İstanbul’un tarihi yarımadasında yer alan Eminönü semtinden Heybeliada’ya ulaşım oldukça kolaydır. İlk adım olarak, Eminönü İskelesi‘ne gidin ve Heybeliada vapuruna binin. Vapur seferleri düzenli olarak yapılmaktadır. Vapur yolculuğu yaklaşık olarak 1 saat sürmektedir. Heybeliada İskelesi‘ne vardığınızda, yürüyerek veya bisiklet kiralayarak ada içinde gezebilirsiniz. Ayrıca, ada içindeki minibüs veya faytonları da kullanabilirsiniz. Heybeliada, tarihi ve doğal güzellikleriyle ünlüdür. Manastır, kilise ve plajlarını keşfedebilirsiniz. Heybeliada’dan Eminönü’ne geri dönmek isterseniz, vapur seferlerini takip ederek dönüş yolculuğunu yapabilirsiniz.
İçindekiler
Eminönü, İstanbul’un tarihi yarımadada yer alan bir semttir ve buradan Heybeliada’ya ulaşmak oldukça kolaydır. İşte Eminönünden Heybeliadaya nasıl gidileceği hakkında bilmeniz gerekenler:
Eminönü’nden Heybeliadaya ulaşmak için farklı ulaşım seçenekleri mevcuttur. İşte bu seçenekler:
1. Adım: Eminönü İskelesi’ne gelin.
2. Adım: Heybeliada vapuruna bilet alın. Heybeliada vapuru genellikle İstanbul Şehir Hatları tarafından işletilmektedir.
3. Adım: Heybeliada vapurunu takip edin ve Heybeliada İskelesi’ne ulaşın.
1. Adım: Eminönü’ndeki İETT otobüs duraklarından birine gidin.
2. Adım: Heybeliada’ya giden otobüslerden birini seçin. Heybeliada’ya ulaşan otobüs hat numaraları genellikle E-9 ve E-10’dur.
3. Adım: Otobüse binin ve Heybeliada’ya doğru yol alın. Heybeliada’ya olan yolculuk genellikle Kabataş-Söğütlüçeşme hattını takip eder.
2. Adım: İskeledeki taşımacılık şirketlerinin yazıhanelerine gidin ve Heybeliada’ya geçmek istediğinizi belirtin.
3. Adım: Size en uygun vapur veya deniz taksi seçeneğini seçin ve biletinizi alın.
4. Adım: Belirtilen iskeledeki vapura veya deniz taksisine binin ve Heybeliada’ya doğru yol alın.
2. Adım: Heybeliada’ya özel tekne kiralama hizmeti veren şirketlerle iletişime geçin.
3. Adım: Size en uygun özel tekne seçeneğini belirleyin ve rezervasyonunuzu yapın.
4. Adım: Belirtilen zamanda ve yerde özel tekneye binerek Heybeliada’ya doğru yola çıkın.
1. Adım: Eminönü’nden çıkarak E-5 Karayolu’na ulaşın.
2. Adım: E-5 Karayolu üzerinden Kadıköy yönüne doğru ilerleyin.
3. Adım: Kadıköy’e geldikten sonra Bağdat Caddesi’ni takip edin.
4. Adım: Bağdat Caddesi’nden devam ederek Bostancı Sahil Yolu’na ulaşın.
5. Adım: Bostancı Sahil Yolu’nu takip ederek Heybeliada İskelesi’ne gelin.
6. Adım: Heybeliada İskelesi’nde aracınızı park edin ve Heybeliada vapurunu takip ederek Heybeliada’ya ulaşın.
1. Adım: Eminönü’nden yürüyerek Kabataş’a gidin.
2. Adım: Kabataş’tan İDO’nun deniz otobüslerini kullanarak Heybeliada’ya geçiş yapın.
3. Adım: Heybeliada İskelesi’ne vardığınızda, adanın keyfini çıkarmak için yürüyüş yapabilirsiniz.
1. Adım: Eminönü’nden başlayarak Salacak Sahil Yolu’na ulaşın.
2. Adım: Salacak Sahil Yolu’nu takip ederek Fenerbahçe Sahil Yolu’na gelin.
3. Adım: Fenerbahçe Sahil Yolu’nu takip ederek Caddebostan Sahil Yolu’na ulaşın.
4. Adım: Caddebostan Sahil Yolu’nu takip ederek Bostancı Sahil Yolu’na gelin.
5. Adım: Bostancı Sahil Yolu’nu takip ederek Heybeliada İskelesi’ne ulaşın.
6. Adım: Heybeliada İskelesi’nde bisikletinizi park edin ve Heybeliada’yı keşfetmeye başlayın.
1. Adım: Eminönü’ndeki tramvay veya metro istasyonlarından birine gidin.
2. Adım: Marmaray hattını kullanarak Ayrılık Çeşmesi istasyonuna gidin.
3. Adım: Ayrılık Çeşmesi istasyonunda metroya binin ve Kadıköy yönüne doğru ilerleyin.
4. Adım: Kadıköy’e vardıktan sonra Kabataş’a gitmek için vapurları kullanın.
5. Adım: Kabataş’tan Heybeliada vapuruna binin ve Heybeliada İskelesi’ne ulaşın.
1. Adım: Eminönü İskelesi’ne gidin.
2. Adım: İstanbul Şehir Hatları tarafından işletilen Heybeliada vapuruna bilet alın.
4. Adım: Heybeliada’da geçireceğiniz gün boyunca adanın güzelliklerini keşfedin ve dönüş için aynı şekilde Eminönü’ne geri dönün.
Eminönü’den Heybeliadaya ulaşma süresi seçtiğiniz ulaşım yöntemine, trafik durumuna ve deniz koşullarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Genellikle vapur ile yolculuk yaklaşık 1 saat sürerken, otobüs ile ulaşım süresi yaklaşık 2 saate kadar çıkabilir. Özel tekne, arabayla veya yürüyerek gitmek isterseniz süreler değişebilir. Seyahat süresi hakkında daha kesin bilgi almak için güncel sefer saatlerini kontrol etmeniz önemlidir.
Eminönünden Heybeliadaya gitmek için aşağıdaki noktalara dikkat etmeniz önemlidir:
– Ulaşım saatlerini kontrol edin: Heybeliada’ya giden vapur ve otobüslerin sefer saatlerini önceden kontrol edin ve seyahatinizi buna göre planlayın.
– Bilet alın: Eminönü’den Heybeliadaya giderken vapur veya otobüs biletinizi önceden almanız gerekmektedir. Bilet satış noktalarını önceden belirleyin.
– Deniz koşullarını takip edin: Heybeliada’ya vapur ile gitmeyi planlıyorsanız, deniz koşullarını kontrol edin ve seferlerin iptal edilip edilmediğini öğrenin.
– Seyahat süresini hesaplayın: Eminönünden Heybeliadaya giderken seyahat süresini göz önünde bulundurun ve programınızı buna göre ayarlayın.
– İskeledeki güzergahları takip edin: Heybeliada İskelesi’nde hangi yöne gitmeniz gerektiğini ve hangi taşımacılık şirketini seçmeniz gerektiğini öğrenin.
– Araç gereçlerinizi yanınıza alın: Gerek vapur gerekse otobüs yolculuğu için gerekebilecek eşyalarınızı yanınıza almayı unutmayın. Özellikle deniz yolculuğunda güneş kremi, şapka, su gibi önlemleri almanız önemlidir.
Eminönünden Heybeliadaya giderken yolculuğunuz boyunca İstanbul’un güzelliklerini görebilirsiniz. Özellikle vapur ile yapılan yolculuk sırasında Boğaz manzarasının keyfini çıkarabilir, köprüleri, sarayları ve tarihi yapıları izleyebilirsiniz. Heybeliada’ya yaklaşırken adanın doğal güzelliklerini gözlemleyebilir ve adaya vardığınızda tarihi Rum evleri ve manastırları keşfedebilirsiniz.
Eminönü’nden Heybeliadaya giden vapur ve otobüs seferleri genellikle sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar devam eder. İstanbul Şehir Hatları’nın internet sitesi veya İETT’nin güncel sefer saatlerini kontrol ederek, size en uygun saatlerde seyahat edebilirsiniz.
Eminönü’nden Heybeliadaya giderken aktarma yapabileceğiniz istasyonlar seçtiğiniz ulaşım yöntemine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Vapur ile seyahat ediyorsanız genellikle aktarma yapmanıza gerek yoktur. Otobüs ile seyahat ederken ise Kadıköy veya Bostancı gibi istasyonlarda aktarma yapabilirsiniz. Özel tekne, arabayla veya yürüyerek gitmek isterseniz aktarma yapmanıza gerek olmayabilir.
Eminönü’nden Heybeliadaya giderken İstanbul Boğazı üzerinden geçerek farklı iskelelerden geçebilirsiniz. Bunlardan bazıları Kabataş, Beşiktaş, Üsküdar ve Kadıköy’dür. Vapur veya özel tekne ile seyahat ederken bu iskelelerden birinde aktarma yapmanız gerekebilir. Otobüs veya diğer toplu taşıma araçları ile seyahat ederken ise Eminönü’nde bulunan otobüs duraklarından başlayarak Kadıköy veya Bostancı gibi iskelelerden geçebilirsiniz.
Eminönü’nden Heybeliadaya giderken İstanbul’un farklı ilçelerinden geçebilirsiniz. Bunlar arasında Beyoğlu, Beşiktaş, Üsküdar, Kadıköy ve Adalar ilçeleri bulunmaktadır. Yolculuğunuz sırasında bu ilçelerin güzelliklerini görebilir ve İstanbul’un farklı semtlerinden geçerek Heybeliada’ya ulaşabilirsiniz.
Eminönü’nden Heybeliadaya giderken İstanbul Boğazı üzerinden geçerek farklı köprülerden geçebilirsiniz. Bunlardan bazıları Galata Köprüsü, Boğaziçi Köprüsü (15 Temmuz Şehitler Köprüsü) ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’dür. Yolculuğunuz sırasında bu köprüleri izleyebilir ve İstanbul’un eşsiz manzarasını tadabilirsiniz.
Eminönü’nden Heybeliadaya giderken İstanbul’un tarihi yapılarını görebilirsiniz. Yolculuğunuz sırasında Ayasofya, Topkapı Sarayı, Yerebatan Sarnıcı ve Dolmabahçe Sarayı gibi önemli tarihi yapıları izleyebilirsiniz. Heybeliada’ya yaklaşırken Rum evleri ve manastırları da gözlemleyebilirsiniz.
Eminönü’nden Heybeliadaya giderken İstanbul Adaları’ndan geçebilirsiniz. Bunlar arasında Büyükada, Burgazada
Eminönü‘nden Heybeliadaya giden vapurlar Kabataş’tan kalkmaktadır.
Vapurların hareket saatleri ve sefer düzeni için İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş. (İDO) bilgi alabilirsiniz.
Heybeliadaya gitmek için vapur dışında başka ulaşım seçenekleri de mevcuttur.
Heybeliadaya ulaşmak için Kabataş’ta bulunan deniz otobüslerini de tercih edebilirsiniz.
Heybeliadaya ulaşmak için Kabataş İskelesi’nden kalkan deniz otobüslerini kullanabilirsiniz.
İçindekiler
Eminönü, İstanbul’un tarihi yarımadada yer alan bir semttir ve buradan Heybeliada’ya ulaşmak oldukça kolaydır. İşte Eminönünden Heybeliadaya nasıl gidileceği hakkında bilmeniz gerekenler:
Eminönü’nden Heybeliadaya Ulaşım İçin Hangi Yöntemleri Kullanabilirim?
Eminönü’nden Heybeliadaya ulaşmak için farklı ulaşım seçenekleri mevcuttur. İşte bu seçenekler:
Eminönü’den Heybeliadaya Vapur İle Nasıl Gidilir?
1. Adım: Eminönü İskelesi’ne gelin.2. Adım: Heybeliada vapuruna bilet alın. Heybeliada vapuru genellikle İstanbul Şehir Hatları tarafından işletilmektedir.
Eminönü’den Heybeliadaya Otobüs İle Nasıl Gidilir?
1. Adım: Eminönü’ndeki İETT otobüs duraklarından birine gidin.2. Adım: Heybeliada’ya giden otobüslerden birini seçin. Heybeliada’ya ulaşan otobüs hat numaraları genellikle E-9 ve E-10’dur.
3. Adım: Otobüse binin ve Heybeliada’ya doğru yol alın. Heybeliada’ya olan yolculuk genellikle Kabataş-Söğütlüçeşme hattını takip eder.
Eminönü’den Heybeliadaya İskele İstasyonları Arasında Nasıl Geçiş Yapabilirim?
1. Adım: Eminönü İskelesi’ne gelin.2. Adım: İskeledeki taşımacılık şirketlerinin yazıhanelerine gidin ve Heybeliada’ya geçmek istediğinizi belirtin.
3. Adım: Size en uygun vapur veya deniz taksi seçeneğini seçin ve biletinizi alın.
4. Adım: Belirtilen iskeledeki vapura veya deniz taksisine binin ve Heybeliada’ya doğru yol alın.
Eminönünden Heybeliadaya Özel Tekne İle Nasıl Gidilir?
1. Adım: Eminönü İskelesi’ne gelin.2. Adım: Heybeliada’ya özel tekne kiralama hizmeti veren şirketlerle iletişime geçin.
3. Adım: Size en uygun özel tekne seçeneğini belirleyin ve rezervasyonunuzu yapın.
4. Adım: Belirtilen zamanda ve yerde özel tekneye binerek Heybeliada’ya doğru yola çıkın.
Eminönünden Heybeliadaya Araba İle Nasıl Gidilir?
1. Adım: Eminönü’nden çıkarak E-5 Karayolu’na ulaşın.2. Adım: E-5 Karayolu üzerinden Kadıköy yönüne doğru ilerleyin.
3. Adım: Kadıköy’e geldikten sonra Bağdat Caddesi’ni takip edin.
4. Adım: Bağdat Caddesi’nden devam ederek Bostancı Sahil Yolu’na ulaşın.
5. Adım: Bostancı Sahil Yolu’nu takip ederek Heybeliada İskelesi’ne gelin.
6. Adım: Heybeliada İskelesi’nde aracınızı park edin ve Heybeliada vapurunu takip ederek Heybeliada’ya ulaşın.
Eminönünden Heybeliadaya Yürüyerek Nasıl Gidilir?
1. Adım: Eminönü’nden yürüyerek Kabataş’a gidin.2. Adım: Kabataş’tan İDO’nun deniz otobüslerini kullanarak Heybeliada’ya geçiş yapın.
3. Adım: Heybeliada İskelesi’ne vardığınızda, adanın keyfini çıkarmak için yürüyüş yapabilirsiniz.
Eminönünden Heybeliadaya Bisiklet İle Nasıl Gidilir?
1. Adım: Eminönü’nden başlayarak Salacak Sahil Yolu’na ulaşın.2. Adım: Salacak Sahil Yolu’nu takip ederek Fenerbahçe Sahil Yolu’na gelin.
3. Adım: Fenerbahçe Sahil Yolu’nu takip ederek Caddebostan Sahil Yolu’na ulaşın.
4. Adım: Caddebostan Sahil Yolu’nu takip ederek Bostancı Sahil Yolu’na gelin.
5. Adım: Bostancı Sahil Yolu’nu takip ederek Heybeliada İskelesi’ne ulaşın.
6. Adım: Heybeliada İskelesi’nde bisikletinizi park edin ve Heybeliada’yı keşfetmeye başlayın.
Eminönünden Heybeliadaya Toplu Taşıma İle Nasıl Gidilir?
1. Adım: Eminönü’ndeki tramvay veya metro istasyonlarından birine gidin.2. Adım: Marmaray hattını kullanarak Ayrılık Çeşmesi istasyonuna gidin.
3. Adım: Ayrılık Çeşmesi istasyonunda metroya binin ve Kadıköy yönüne doğru ilerleyin.
4. Adım: Kadıköy’e vardıktan sonra Kabataş’a gitmek için vapurları kullanın.
5. Adım: Kabataş’tan Heybeliada vapuruna binin ve Heybeliada İskelesi’ne ulaşın.
Eminönünden Heybeliadaya Günübirlik Gezi İçin Nasıl Gidilir?
1. Adım: Eminönü İskelesi’ne gidin.2. Adım: İstanbul Şehir Hatları tarafından işletilen Heybeliada vapuruna bilet alın.
4. Adım: Heybeliada’da geçireceğiniz gün boyunca adanın güzelliklerini keşfedin ve dönüş için aynı şekilde Eminönü’ne geri dönün.
Eminönünden Heybeliadaya Ne Kadar Sürede Gidilir?
Eminönü’den Heybeliadaya ulaşma süresi seçtiğiniz ulaşım yöntemine, trafik durumuna ve deniz koşullarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Genellikle vapur ile yolculuk yaklaşık 1 saat sürerken, otobüs ile ulaşım süresi yaklaşık 2 saate kadar çıkabilir. Özel tekne, arabayla veya yürüyerek gitmek isterseniz süreler değişebilir. Seyahat süresi hakkında daha kesin bilgi almak için güncel sefer saatlerini kontrol etmeniz önemlidir.
Eminönünden Heybeliadaya Giderken Nelere Dikkat Etmeliyim?
Eminönünden Heybeliadaya gitmek için aşağıdaki noktalara dikkat etmeniz önemlidir:– Ulaşım saatlerini kontrol edin: Heybeliada’ya giden vapur ve otobüslerin sefer saatlerini önceden kontrol edin ve seyahatinizi buna göre planlayın.
– Bilet alın: Eminönü’den Heybeliadaya giderken vapur veya otobüs biletinizi önceden almanız gerekmektedir. Bilet satış noktalarını önceden belirleyin.
– Deniz koşullarını takip edin: Heybeliada’ya vapur ile gitmeyi planlıyorsanız, deniz koşullarını kontrol edin ve seferlerin iptal edilip edilmediğini öğrenin.
– Seyahat süresini hesaplayın: Eminönünden Heybeliadaya giderken seyahat süresini göz önünde bulundurun ve programınızı buna göre ayarlayın.
– İskeledeki güzergahları takip edin: Heybeliada İskelesi’nde hangi yöne gitmeniz gerektiğini ve hangi taşımacılık şirketini seçmeniz gerektiğini öğrenin.
– Araç gereçlerinizi yanınıza alın: Gerek vapur gerekse otobüs yolculuğu için gerekebilecek eşyalarınızı yanınıza almayı unutmayın. Özellikle deniz yolculuğunda güneş kremi, şapka, su gibi önlemleri almanız önemlidir.
Eminönünden Heybeliadaya Giderken Neler Görebilirim?
Eminönünden Heybeliadaya giderken yolculuğunuz boyunca İstanbul’un güzelliklerini görebilirsiniz. Özellikle vapur ile yapılan yolculuk sırasında Boğaz manzarasının keyfini çıkarabilir, köprüleri, sarayları ve tarihi yapıları izleyebilirsiniz. Heybeliada’ya yaklaşırken adanın doğal güzelliklerini gözlemleyebilir ve adaya vardığınızda tarihi Rum evleri ve manastırları keşfedebilirsiniz.
Eminönünden Heybeliadaya Giderken Hangi Saatlerde Yolculuk Yapabilirim?
Eminönü’nden Heybeliadaya giden vapur ve otobüs seferleri genellikle sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar devam eder. İstanbul Şehir Hatları’nın internet sitesi veya İETT’nin güncel sefer saatlerini kontrol ederek, size en uygun saatlerde seyahat edebilirsiniz.
Eminönünden Heybeliadaya Giderken Hangi İstasyonlarda Aktarma Yapabilirim?
Eminönü’nden Heybeliadaya giderken aktarma yapabileceğiniz istasyonlar seçtiğiniz ulaşım yöntemine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Vapur ile seyahat ediyorsanız genellikle aktarma yapmanıza gerek yoktur. Otobüs ile seyahat ederken ise Kadıköy veya Bostancı gibi istasyonlarda aktarma yapabilirsiniz. Özel tekne, arabayla veya yürüyerek gitmek isterseniz aktarma yapmanıza gerek olmayabilir.
Eminönünden Heybeliadaya Giderken Hangi İskelelerden Geçebilirim?
Eminönü’nden Heybeliadaya giderken İstanbul Boğazı üzerinden geçerek farklı iskelelerden geçebilirsiniz. Bunlardan bazıları Kabataş, Beşiktaş, Üsküdar ve Kadıköy’dür. Vapur veya özel tekne ile seyahat ederken bu iskelelerden birinde aktarma yapmanız gerekebilir. Otobüs veya diğer toplu taşıma araçları ile seyahat ederken ise Eminönü’nde bulunan otobüs duraklarından başlayarak Kadıköy veya Bostancı gibi iskelelerden geçebilirsiniz.
Eminönünden Heybeliadaya Giderken Hangi İlçelerden Geçebilirim?
Eminönü’nden Heybeliadaya giderken İstanbul’un farklı ilçelerinden geçebilirsiniz. Bunlar arasında Beyoğlu, Beşiktaş, Üsküdar, Kadıköy ve Adalar ilçeleri bulunmaktadır. Yolculuğunuz sırasında bu ilçelerin güzelliklerini görebilir ve İstanbul’un farklı semtlerinden geçerek Heybeliada’ya ulaşabilirsiniz.
Eminönünden Heybeliadaya Giderken Hangi Köprülerden Geçebilirim?
Eminönü’nden Heybeliadaya giderken İstanbul Boğazı üzerinden geçerek farklı köprülerden geçebilirsiniz. Bunlardan bazıları Galata Köprüsü, Boğaziçi Köprüsü (15 Temmuz Şehitler Köprüsü) ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’dür. Yolculuğunuz sırasında bu köprüleri izleyebilir ve İstanbul’un eşsiz manzarasını tadabilirsiniz.
Eminönünden Heybeliadaya Giderken Hangi Tarihi Yapıları Görebilirim?
Eminönü’nden Heybeliadaya giderken İstanbul’un tarihi yapılarını görebilirsiniz. Yolculuğunuz sırasında Ayasofya, Topkapı Sarayı, Yerebatan Sarnıcı ve Dolmabahçe Sarayı gibi önemli tarihi yapıları izleyebilirsiniz. Heybeliada’ya yaklaşırken Rum evleri ve manastırları da gözlemleyebilirsiniz.
Eminönünden Heybeliadaya Giderken Hangi İstanbul Adaları’ndan Geçebilirim?
Eminönü’nden Heybeliadaya giderken İstanbul Adaları’ndan geçebilirsiniz. Bunlar arasında Büyükada, Burgazada
Eminönüden Heybeliadaya nasıl gidilir? |
Eminönü’den Heybeliadaya ulaşmak için önce Kabataş’a gitmelisiniz. |
Kabataş’tan kalkan vapurlarla Heybeliadaya ulaşabilirsiniz. |
Vapur seferleri haftanın her günü düzenli olarak yapılmaktadır. |
Vapur seferleri genellikle 30-40 dakika sürmektedir. |
Eminönü‘nden Heybeliadaya giden vapurlar Kabataş’tan kalkmaktadır.
Vapurların hareket saatleri ve sefer düzeni için İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş. (İDO) bilgi alabilirsiniz.
Heybeliadaya gitmek için vapur dışında başka ulaşım seçenekleri de mevcuttur.
Heybeliadaya ulaşmak için Kabataş’ta bulunan deniz otobüslerini de tercih edebilirsiniz.
Heybeliadaya ulaşmak için Kabataş İskelesi’nden kalkan deniz otobüslerini kullanabilirsiniz.