Son konular

Engin Ataç Kimdir - Engin Ataç Biyografisi

SoruCevap

Yeni Üye
Tepkime
57
Coin
256,936
Engin Ataç Kimdir - Engin Ataç Resimleri - Engin Ataç Biyografisi - Engin Ataç Hakkında

Engin Ataç, (d. 1943 Eskişehir) Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü öğretim üyesi, Anadolu Üniversitesi eski rektörüdür. Evli ve bir çocuk babasıdır.
Eğitim yaşamı

Lisansını 1968 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye ve İktisat Bölümü'nde tamamladı. Ardından yükseklisans yapmak üzere A.B.D.'ye gitti. Yükseklisansını University of Southern California Kamu Yönetimi bölümünde 1972 tarihinde tamamladı. Doktorasını Anadolu Üniversitesi İ.İ.B.F.'de, "Türkiye'de Eğitim Hizmetlerinin Kamu Harcamaları Açısından Analizi-Planlı Dönem(1963-1977)" isimli doktora tezini hazırlayarak 1979 tarihinde tamamladı. 18/10/1984 tarinde Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü Bütçe ve Mali Planlama Ana Bilim Dalında doçent, 05/08/1991 tarihinde de profesör oldu.

Similar threads

• Soru
Engin Ataç Kimdir - Engin Ataç Resimleri - Engin Ataç Biyografisi - Engin Ataç Hakkında Engin Ataç, (d. 1943 Eskişehir) Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü öğretim üyesi, Anadolu Üniversitesi eski rektörüdür. Evli ve bir çocuk babasıdır. Eğitim yaşamı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  • Soru
Murat Devrim Dirlikyapan Kimdir - Murat Devrim Dirlikyapan Resimleri - Murat Devrim Dirlikyapan Biyografisi - Murat Devrim Dirlikyapan Hakkında Dr. Murat Devrim Dirlikyapan (d. 1974), Türk şair, yazar, akademisyen. 11 Temmuz 1974'te Nevşehir'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Nevşehir'de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
  • Soru
Sivas Milletvekili-AKP YILDIZELİ - 1954, Bedirhan, Ayferat - Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Gazi Üniversitesi Doktora - Arapça, Fransızca - Maliye Doçent Dr., Öğretim Üyesi - Gazi Üniversitesi Bolu İktisadî ve İdarî Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı, Hacettepe Üniversitesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
  • Soru
İbrahim Nami Çağan Kimdir - İbrahim Nami Çağan Resimleri - İbrahim Nami Çağan Biyografisi - İbrahim Nami Çağan Hakkında İbrahim Nami Çağan (d. 1947, Amasya, Türkiye), Türk siyasetçi. Nami ÇAĞAN , 1969‘da Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Aynı üniversitede Doktara derecesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
  • Soru
Sait Açba, 10 Temmuz 1950'de Kütahya'da doğdu. Babasının adı Ömer, annesinin adı Makbule'dir. Mali İktisatçı ve Öğretim Üyesi; Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'ni bitirdi. Doktora eğitimini, Anadolu Üniversitesi Afyonkarahisar İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde 1985 yılında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Üst Alt