Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Zeberus

Epic vs Apple kim kazandi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zeberus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zeberus

Yönetici
(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Puan 393
Çözümler 0
Zeberus

Epic vs Apple kim kazandı?​

App Store’a açılan komisyon davasından Epic Games galip çıktı. Bundan böyle Apple, uygulama geliştiricilerinin, kullanıcılara App Store dışında daha ucuza ödeme yapma imkanından bahsetmesine izin verecek.

Epic Games Apple davası nedir?​

ABD merkezli Apple ve Epic Games arasındaki uzun süredir devam etmekte olan dava, Fortnite üzerinden karşımıza çıkmıştı. Uygulama içi satın alımlarda Apple’ın yüksek komisyon aldığını söyleyen Epic, söz konusu satın alımlarda oyuncuları kendi ödeme yöntemine yönlendirerek komisyonlardan sıyrılmıştı.
Fortnite Apple a geri gelecek mi?
Apple iOS cihazlarda Fortnite’ı güncelleme veya yüklemeyi engelledi. iOS cihazlarında Fortnite yüklü oyuncular hâlâ Fortnite’ın 13.40 sürümünü oynayabilir.
Fortnite Apple dan neden kaldırıldı?
Apple daha önce uygulama içinde böyle bir uyarı göstermelerine izin vermiyor ve Apple Store üzerinden oyun geliştiricilerine yapılan ödemelerden yüzde 30’a varan pay alıyordu. Fortnite oyununda bunun yapılmasının ardından Apple uygulamayı App Store’dan kaldırmış ve Epic Games ile davalık olmuştu.

Fortnite geliştiricisi kimdir?​

Fortnite, Epic Games ve People Can Fly tarafından geliştirilen, Epic Games tarafından 25 Temmuz 2017’de yayınlanan nişancı oyunudur.

Epic Games neden apple a dava açtı?​

App Store Fortnite niye yok?
Dünyanın en popüler battle royale oyunlarından Fortnite, geçtiğimiz günlerde hem Google Play Store’dan hem de App Store’dan kaldırılmıştı. Epic Games’in kendi ödeme sistemini oyuna eklemesi, Apple’ın kurallarını ihlal etmiş ve oyun engellenmişti.
Fortnite neden Google Play’de yok?
Android cihazım neden Google Play Store üzerinden Fortnite’ı artık desteklemiyor? Fortnite, Google Play Store’a ilk kez çıktığı sırada gerçekleşen bir yapılandırma hatası, bazı oyuncuların oyunun minimum sistem gereksinimlerini karşılamayan ve dolayısıyla desteklenmeyen cihazlara oyunu indirebilmesine izin verdi.

Fortnite iOS nasıl indirilir 2021?​

Fortnite, iOS cihazlara yeniden nasıl yüklenir?
- #Adım 1: Öncelikle App Store’u açıp profil fotoğrafınıza dokunun.
- #Adım 2: Siparişlerim bölümünü açın.
- #Adım 3: Satın Aldıklarım alt menüsünü açın.
- #Adım 4: Arama çubuğuna Fortnite yazın.
- #Adım 5: Uygulamanın yanındaki bulut simgesine dokunun ve indirmeyi başlatın.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri