EPM testi nedir?
EPM, finansal kapanış sürecini sorunsuz gerçekleştirmenize ve öngörülü bir şekilde kendinize güvenerek raporlama yapmanıza yardımcı olur. Hesap mutabakatını kolaylaştırın—Hesap mutabakatı, finansal kapanış sürecinde verilerle ilgili olmayan gecikmelerin bir numaralı nedenidir.Hyperion sistemi nedir?
Hyperion sistemi nedir?Hyperion Essbase, kurumlar içerisinde talep, tedarik ve finansal yönetim kavramlarinin daha etkin olarak yönetilebilmesine olanak veren, bu sekilde kurum içerisindeki tüm noktalarda performans artisi saglayan çok boyutlu bir analitik platformdur.
Hyperion raporlama nedir?
Hyperion raporlama nedir?Raporlama konusunda farklı sistemlere gereksiniminiz ortadan kaldıran Hyperion Planning, Hyperion Financial Reports veya web tabanlı erişim sağlayan Web Analysis ile raporların tüm ilgili kırılımlarını görüntülemenizi sağlar.
EPM SAP Nedir?
SAP EPM (Enterprise Procurement Model), SAP tarafından geliştirilmiş olan bir iş süreci modelidir. SFLIGHT modeline benzer bir mantıkla tasarlanmış olup, test yapma veya demo gösterimleri için kullanılır.Kurumsal performans yönetimi ne demek?
Kurumsal performans yönetimi ne demek?Kurumsal performans yönetimi, bir şirketin iş performansını izleme ve yönetmede kullanılan yöntemleri, metrikleri ve sistemleri ortaya koymak için kullanılan bir sistemdir. Bu sistem, kurum performansı ile ilgili tüm süreçleri ve bu süreçler ile ilişkili teknolojik alt yapıyı kapsar.
Hyperion nasıl telaffuz edilir?
Hyperion nasıl telaffuz edilir?Etimoloji. [ hI-‘pir-E-&n ] (noun.)
Hyperion Financial Management ne demek?
HFM Hyperion finansal yönetim anlamına gelir.PaPM SAP Nedir?
PaPM SAP Nedir?SAP Kârlılık ve Performans Yönetimi SAP HANA tarafından desteklenen SAP Karlılık ve Performans Yönetimi (PaPM), büyük veriye sahip kurumların kârlılığını etkileyen faktörleri analiz edip, dağıtım modellerini kullanıcıların kolaylıkla belirlediği bir çözüm olarak karşımıza çıkmaktadır.
Excel EPM nedir?
Excel EPM nedir?Kurumsal Performans Yönetimi(EPM) EPM Danışmanlığı, finansal ve operasyonel veriyi harmanlayarak kurum çapında anlamlı çıktıların oluşturulduğu, CFO’ların iş stratejilerinin belirlenmesindeki önemli rollerini destekleyen uçtan uca çözümleri içermektedir.