Eskihisar İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli

SoruCevap

Üye
Tepkime
62
Coin
256,936
Eskihisar İlköğretim Okulu Hakkında - Eskihisar İlköğretim Okulu Tanıtım - Eskihisar İlköğretim Okulu Resimleri - Eskihisar İlköğretim Okulu İletişim

Eskihisar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

VİZYONUMUZ

Sevgiyle bilginin kucaklandığı okullarımızda; okul, aile, öğrenci üçgeninde bir bütünlük oluşturarak ilerlemek, sevgiyle aşılamayacak hiçbir engel olmadığına inanan, bilgi donanımı tam nesiller yetiştirmeyi ve veli memnuniyetini en yüksek seviyede tutmayı amaçlıyoruz.

İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluyan, diyaloga açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen örnek insanlar yetiştirmeyi hedefliyoruz..

MİSYONUMUZ

Musa Hatice Çelikkol İlköğretim Okulu; dünyadaki bütün eğitim teknik ve yöntemlerini araştırarak, Atatürk ilkeleri ışığında, yeniliklere açık bir idari kadro, pedagoji çalışmaları sürekli devam eden gönüllü öğretmenleri ve bütün personeli ile dünyada zirveleri hedefleyen bir kurumdur. Amacımız sadece öğrenciye değil onun yaşadığı bütün çevreye hitap ederek aklı fen ilimleri, kalbi evrensel değerlerle donatılmış kendi ve çevresi ile barışık insanlar yetiştirmektir.

Eskihisar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: (258) 2682892
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi:
Lütfen, Giriş yap Veya Kayıt ol URL içeriğini görüntülemek için!

Okulun E-Posta Adresi: 332443@meb.k12.tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Eskihisar İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr -
Lütfen, Giriş yap Veya Kayıt ol URL içeriğini görüntülemek için!

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt